malang tidak berbau

Apa pendapat korang setelah lihat video dibawah???




Kejadian ini berlaku kelmarin di Melbourne, Australia. Untuk pengetahuan korang, budak kecil berumur 6 bulan itu selamat tanpa sebarang kecederaan. Cuma sedikit calar di bahagian kepalanya.

p/s: kepada semua ibubapa. hendaklah sentiasa berhati2. malang tidak berbau

posted under |

7 critics say:

happyichigo♥ said...

Ya Allah
terkejut sgt dira tgk vid ini...kesian sgt..mcm ner perasaan mother when the stroller with her baby fell down dan mase tu juge train dah dtg....Ya Allah, takutnye...

nasib baik baby selamat...takut nye....thanks for sharing dear.....dira pun nak share with my friends...every parents kene stay alert...tp memang betul malang tak berabau!

♥TeE♥ said...

Yeap Tee tgk pun gerun...nasib baik tak jadi apa2..may we all jadi good mother in the future.Amin.

aslina said...

wah!
huhu...elok jatuh tu jugak train datang. nasib baik la tak jadi apape kat baby tu. kalo tak, mesti sampai bila2 mak dier takkan naik train dah. fobia...

tapi memang nampak sangat la struktur koridor tepi landasan tu cam condong sikit...

Amy said...

Seram!!

rasp said...

suspense & miracle!

sWeEtdARLinG said...

tu ler aku sempat tgk skit jer lam berita... uuuuhuhu sungguh ajaib & mmg nasib baek sgt laa train tu mmg dah slow nak berenti...

mmg nampak mak dia meraung giler2 laa...

ida said...

mmg satu keajaiban bb tue selamat.
anggap ler itu satu pengajaran tuk smua ibu2 diluar sana termasuk sy juga.setiap perkara/menda yg melibatkan ank2, kiter kena peka.contoh stroller yg digunakan.adakah ia berfungsi dgn baik spt brek?spt kata happyichigo"malang tak berbau".so perhatikan ank2 kiter dgn baik.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month