ini bukan filem

Wah mmg kecoh bila filem 2012 da keluar. Semua org pakat nak pi tgk wayang. Arini kami pi tgk wayang bab filem tu keluar arini. Mula2 tu ingt nak elakkan kesesakan org ramai tanak la tgk wayang ari sabtu. Rupa2nya sangkaan kami meleset. Even hari Jumaat pun org ramai jugak. Tp kitorang masuk awal. Masa tu panggung masih separuh kosong. =)


Anyway, nak tunjuk gambar kat bawah ni sebenarnya. Suhu minggu ni turun secara mendadak. Cermin kereta pagi2 penuh ngan ais. Sejuk.... Pastu asyik ujan jer semenjak dua menjak ni. Tgk la awan yang berkepul2 ni. Ada rupa gula kapas tak???






posted under |

11 critics say:

nizaa said...

awan tu mcm rendah sangat jer...

cheqna said...

kalau kat tempat cheqna memang musim hujan skang ni..

nway..salam perkenalan kak..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kt msia pon fully booked tgk 2012..sabau jekk..

kak Scha said...

Hi Izan, apekabar? lama kite tak berkepitkan hehehe. Yep seluruh dunia di Gemparkan dengan Movie
2012, sungguh best citer ni. Tapi belum tengok lagi, sebab pack ramai orang. Izan, kak scha dah click celcom kat header manakala storm warrior kat sidebar dan between contents. Hepi wiken izan :)

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Rasanya tak pernah jumpa kot... I'm not really sure... Sebab ada 2 rumah yang kami pergi masa raya haji kat Rome... But, nice to meet u here Izan... *wink *wink

p/s: Masa tu kami stay kat Livorno. ::.

Ms AiReEn MoHd said...

da mcm tgk dlm muvie jer gambo gambo ko amik ni..ni mirko amik ker ko amik.....konpius jap...

SeE-DaH said...

ohoo.. gula2 kapas.. hehe

Dee said...

gambar ais kt atas keta x snap ke zan? nti snap eh..tnjuk kt sini..

lily lotus said...

ko tgk ke tak movie 2012 tu? menjeles ni..kat sini fullhouse sesajer

rasp said...

laling 2012 kat sana dlm bahsa inggeris ke dlm bahsa italy ek...

Ms AiReEn MoHd said...

ape yg ko tanye ade ghoper glass tu...the way ko snap peektures tu ker...ade la sikit macam wine glass gitu...kalau mug milo aku tu mmg tak der la

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month