mulut berasap

Bukan berasap sebab merokok. Skang ni suhu bertambah sejuk. Bila bercakap tu mulut semua berasap2. Da tak dapat nak bezakan berasap sebab merokok ke berasap sebab sejuk =)

posted under , |

15 critics say:

Cufa said...

waduhhh.
bile ar dpt gi sne nihh.

tipahvogue said...

ko tak kena lak selsema time musim sejuk eh???

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...cni nk mulot brasap cmtu..g genting laa...huhuhu

ajie said...

ingatkan asap rokok tadi.. sejuk.. mesti ade kat luar negara ni.. kat sini pun sejuk.. banjir.... huhuhuhu

Diarihatiku1976 said...

yelah kan.. kan disember musim sejuk... cristmas kan..

bspotgurl said...

ohh sejuknyaaaa

neezareef said...

sejuk ya kt sana skang...

Delimasari said...

best mulut berasap...
bla nak sampai sanan --- adeiiiii

Dee said...

kt m'sia pun sejuk..musim ujan n musim banjir..hehehe..

lily lotus said...

just boleh bezakan dengan bau yang sesak jer..hehe

kakintan said...

salam Izan...nak sikit capucino tu bolih?....

orkedanza said...

sm la...kat cnie pun sejuk. bestnye duk italy. tbe2 terasa mcm nak g sn skali lg...tumpang umah boley?? hik3..

Ms AiReEn MoHd said...

pas ni aku nak letak sign ni kat bilik ni hah...agar boy tak merokok...VIETATO FUMARE.....ewahhhh..mcm reti jerk la kan si boy tu hah...

rasp said...

kat m'sia pun dok hujan je sis...tapi takdak la sampai keluar asap :)

Ms AiReEn MoHd said...

kalau kan aku nak tulis bahaya merokok leh bawak mampus macam mane dlm bhs italy ni..meh ajo aku sikit wehhh

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month