jom minum, saya belanja

Cuaca sejuk2 ni jom kita pekena cappuccino dulu. With or without cocoa???


Inilah dia cappuccino asli dari Italy. Sungguh lemak berkrim. Kadang2 tu macam2 decoration derang buat kat atas tu. Pernah sekali minum kat satu kedai tu derang siap wat smile kat cappuccino tu.

posted under |

20 critics say:

ibu ilham said...

waw... menariknya izan...
skang pon kat shah alam asyik ujan jer... kalu pekena capucino nie sedap nie... pandai lak derang lukis2 atas tu ek... :)

rasp said...

wokez set, kat mana kul brapa hehehehe
sungguh mengecurkan :)

BeMiE said...

YaAllah sedapnya... ish punca la dia ni.. tetiba dah terbyg chesse cke ngan ice mocha..k laa nk gi starbuk jap chow...

sWeEtdARLinG said...

pernah dapat email pasal corak atas copy ni.. memang creative laa orang tuuu

Dee said...

i luvvv cappucino..kalo gi SR..itu je yg diminum..

CikMin said...

wah...syedap..syedap...belanjer 2 cawan buleh?tuk cikmin sorg jek tau...

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Nnnnggeeeeeeeee...... Terliur dah nieh... Huhuhu!!! Cappuccino Italy memang sedap... Pos kat sini leh??? Hehehe!!! ::.

~ Lady ell ~ said...

mai secawan...:)

Diarihatiku1976 said...

wahhh kreativenya...

Ms AiReEn MoHd said...

meh aku panggil ni kopi cino jerk...hikhik..ko nak lanjer biler nih..aku on jerk...kekekekekke, weh aku ajak rieha ngan syima lepak umah aku sabtu ni..ko meh la join...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

omg...cantek nyerr die decorte...

Maswani said...

mmg best pekena time hujan2 cmni..
org belanja lg best..hehe..

atty's said...

VERY YUMMYLICIOUS..

lily lotus said...

ko memang...sajer kannnnnn :D

Signorina Syima said...

my fav... cappucino...

izan balik sini nanti.. beli byk2 cappucino utk aku heh..

@xiM said...

len kali buh gambar cappucino yang diorang decorate senyum tuh yek..:)

neezareef said...

cantiknye air kopi dia

Delimasari said...

kreatif sungguh diaorg kan....

Ms AiReEn MoHd said...

kalau wat name aku leh rekues tak..mlm sok aku nak mimpi letak kat doem italy minum cuppacino ade deco name aku la....leh rekues ke tak????

Ms AiReEn MoHd said...

weh ko da tgk ker gambo lepak tu kat blog aku..jap aku nak tanye ko ni..ko jawap jerk kat blog aku tau...syima umo baru 21 thn ker????ehh mude belia tul..apsala ku tgk die macam umo 26 jerk..wakka mampus aku kalau syima bace kat sini...larikkks

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month