pos hadiah kepada pemenang

Pagi tadi pergi pejabat pos. Minggu ni baru ada kesempatan nak pi pejabat pos untuk pos hadiah kepada pemenang blogger of the month untuk bulan lepas.

Kepada Baby, pemenang untuk bulan lepas, sorry banyak2 bab lambat pos. Minggu lepas da pi pejabat pos da tp ramai sgt org, dengan mood yang tak best minggu lepas tak sanggup nak beratur panjang. =)


Insyaallah hadiah akan sampai lebih kurang seminggu. Ni mengikut kata Eryn pemenang blogger of the month 2 bulan lepas. Dia kata semingggu je da sampai hadiah tu kat rumah dia. So, tunggu la yer. Da sampai nnt jangan lupa bgtau. =)

Oleh yang demikian tamat la pertandingan blogger of the month untuk tahun lepas. Untuk tahun ni plak masih belum ada sebarang pertandingan lagi. Kita tgk la untuk masa akan datang yek. =)

posted under , |

10 critics say:

missgee said...

izan..
wat arr lagi pertandingan..
Aku suka ikut tau..
sebab aku "tak pernah menang"
mana2 pertandingan..
hahahaha..
choiiiii...

Delimasari said...

.. tahniah

SJB said...

Terlepas peluang (^_^).

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...sonoknyerr y dpt adiah tuu...

baby said...

izan. it ok bie menanti dengan penuh kesabaran...nnt da dpt bie buat post tuk izan..siap upload pic lg...:D:D

Diarihatiku1976 said...

lorrrr.. akak takde dalam senarai ekk.. ahahhaksss

rasp said...

congrats to Baby...
bz sungguh u sbb tu baru dpt uruskan hal 'posting' nie ek...

lily lotus said...

takpe. yang penting sampai. tahniah to baby..

baby said...

Lily & rasp " thanx yea ni pun sbb akhir tahun company xbizi tu sbb rajin comment...klu bulan ni n akan dtg xsure la ley menang lg ke x...

~ujicham~ said...

ala.. tetiba je dah habis.. sian saya yg asik on off... tahun ni buat lagi lah... hehehe.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month