isnin yang malang

Hari ni nasib mmg tak menyebelahi aku:

- Terlambat bangun pagi tadi. Tetiba rasa cam nak ponteng tp tak best la plak kan. Kalau gi kuliah dulu mmg da lama aku ponteng. Hahahahahah


- Terlepas train, terpaksa tunggu next train


- Next train plak lewat 15 min.


- Dalam train pi duduk kat atas chewing gum. Sapalah yang tak senonoh pi buang chewing gum atas tempat duduk. Abis seluar aku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bodoh tol. Camana aku nk pi keje ni.


- Keluar train tunggu bas plak berjam2. Sudahnya lambat aku masuk arini. tak sempat nak sarapan cam biasa, capuccino ngan cornetto. Seluar lak comot ngan chewing gam. Huhuhuhuhuhu


Dugaan di pagi isnin....

posted under |

20 critics say:

SharHanah® said...

Morning blues... hihihi...takpe, esok izan bangun awal sket yerrr...

eya said...

sian izan,bab kene chewing gum tu yg plg skt ati kan.

~~ciklinn~~ said...

alahii dikk mcm2 hal ha..ciannyer kamu... sihat ker?

sWeEtDaRLinG said...

at least ko ada alasan kenapa lambat... hehehehe

missgee said...

Marahkan "Lambat"
punca segala punca ;p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

saba je r sis...dugaan...

Delimasari said...

mmg sakit hati klu pakaian kena
chewing gum ni... jenuh nak hilang tu...

Norsham said...

salam..izan,sabor je le...

Norsham said...

salam..izan,sabor je le...dugaan tu..

SJB said...

Kesian... bersabar saja lah k.

RiEz said...

alahaii sian ko...

ejaa said...

sebalik dugaan ade hikmah nye=)

baby said...

dugaan...mesti nak naik gaji tu...xsuka lambat sbb nnt smua org prasan

lily lotus said...

aduhai. saja nak uji kesabaran kau tu. sok bangun awal yer

Amy said...

ahh sian ko babe! sabar2..kahkahkah tapi takleh igt psl kne chewgum tuh..huh selisih kang kena kat aku lak kan...

Dee said...

siannya ko izan..sabar2..

rasp said...

aduh...sabar sabar....
mcm2 dugaan tul pepagi hari ek...

Erin Rashid said...

semua tu sbb bgn terlewat
apsal ko bgn lewat izan.. heheh

farah said...

tu kes yg paling takot bila naik kenderaan awam.. chewing gum kat kusi..

Missing Cat said...

mesti mlm ahad tu ko dah ade ura2 taknak pi keje...tu yg mcm2 perkara tak diingini terjadi...kekeke

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month