apa kata anda


Semalam tengok berita, salah sebuah hotel di London memperkenalkan satu servis baru kepada pelanggan2 hotel berkenaan. Apakah servis tu? Tu yang menarik tu.

Menurut ramalan cuaca yang meramalkan suhu di London akan menurun iaitu semakin sejuk, dan untuk menjimatkan kos alat pemanas, hotel berkenaan menawarkan servis memanaskan katil dengan menggunakan suhu badan manusia. Pekerja2 hotel berkenaan akan memanaskan katil anda sebelum anda masuk tidur dengan mengenakan sejenis pakaian yang korang tgk kat atas tu.


Hanya dengan 5 minit katil yang sejuk tadi akan menjadi suam2 kuku kepada 20 hingga 24 darjah celcius. Apa pendapat korang?
=)

posted under , |

17 critics say:

Amy said...

hahahaha macam2..aku tak sanggup ah! ko sanggup ke babe? baik aku berselimut tebal tnpa orang memanaskan tmpat aku nak tidur..mungkin stgh org tak kesahkan..macam2 la skrg ni..

sane cane weather skrg?? sini niari kabus ahh..nak kuar cam malas tau..

sWeEtDaRLinG said...

kalau kita lelaki syok arr... kalau perempuan, sereeeeeeeeeeem!!!

rasp said...

unik & creative aaaa...
tapi takut pun ada...
kang dibuatnya staff tu biol time tu...
kita lak dikerjakannya....

missgee said...

mcm2 hal..
Agak pelik tapi menarik..
ngerinyerrrr
hehehehe

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Hhhhmmm... Rasanya baik gunakan iron jek... Hahaha!!! Leh tak iron cadar tilam tuh dulu kasik suam-suam kuku, pastu baru masuk tido... Iskkk!!! ::.

Delimasari said...

xyah dipanaskan oleh org lain..
kte tdo selimut je le tebal222

:: p R i n c E s S _ N :: said...

adakah mnjadi teman tdo skali...wahh..syak wasangka da ni..hiks..

Mrs.Sheikh said...

eh bagus tu.. :P
huhuhu nak2 yg jadi pekerja hotel ensem2 macho.. best aaa.. sah2 tak nak 5 minit..5 jam bleh ??

SJB said...

Geling kepala...

~ujicham~ said...

hah.. bestnya jd pekerja tu.. leh tidur. hehehe.

Diarihatiku1976 said...

memang panas kottt...

tipahvogue said...

alo izan, lama tak jengah sini, sihat kah???

besh la kalo ada org tolong panaskan katil, harus tido lena pastu! ngeee.....

Erin Rashid said...

muahahhaha
tamau la izan
org lain dah gumpal2 atas katil kite yg cantik lg kemas itu
then baru kite amik alih katil tu
baik kite sdri gumpal2 dgn suami sdri
ahhahaha

lily lotus said...

hahaha..macam2 hal. tak sanggup weihh..banyak lagi cara lain..ahaks

JMR said...

uiks..takkan laki yg panaskan..pmpuan takde ke?hahahaha...takyah la, alang2 dh byr otel, kasi pakai heater le..kan?

Anonymous said...

alorrrr..org london sana tuh mmg bodoh2 pun!! stupid idea..ada ka patut?? BENGONG... hahahahah then aku dgr baru2 ni plak derang nk bagi present pada org2 yg bercerai...derang kata bukan org baru kawen je patut dpt hadiah, org bercerai pun derang nk bagi hadiah... ishk..ishk...

.: mama cute :. said...

aiyooo..kalau bekapel tu tak yah le pemanas manusia.. soh kapel kita hotkan kita aje..wakakkaka

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month