holiday mode

Skang ni terasa malas nak update blog. Fikiran dah dok melayang2 nak pi bercuti. =) Next week untuk sementara waktu blog ni akan sunyi sepi. Kitorang nak pi bercuti ke Paris.

Mula2 plan nak pi Berlin, memandangkan cuaca di Berlin sangat sejuk hingga mencecah -20 darjah, so kita tukar plan. Kat Paris pun sejuk gak sekarang ni tp ok la lagi setakat -2 darjah celcius. Mmg kene pakai baju tebal2 la nnt.


Kalau berkesempatan aku update blog semasa bercuti bab kat hotel kitorang ada internet free. Kalau ada masa aku update kalau tak sempat nak mengadap komp tunggu aku balik baru blog ni akan diupdate. =)

posted under |

9 critics say:

princessjersidd said...

best2 impian bie nk ke sana..nk kirim belikan magnet dr paris...nk 2 bley x??sbb 1 pecah ada lg 1 sbgai kenangan...erm...bley yeaaa(ttb je)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..coti2 italy....besh nyerrr...

Ms AiReEn MoHd said...

wahh sgt best nyer...senang plak ko dpt cuti ekkk...damacam cuti sekolah jerk hah....best nyer la duk berjalan negara luar...pstt belikanaku FM taw...ngee nanti ko balik mesia leh bg aku...wakkakaka pang muke aku..

happyichigo♥ said...

have a nice trip!

SJB said...

Wahhhh u bercuti di Paris. Jeleslah.

Norsham said...

seronoknyeee...nak ikut leh!!!!!!

rasp said...

bestnya ke paris!!! romantika d'amour gitu!!! have a great time sis and take care!

Delimasari said...

selamat bercuti izan
jgn lupa update cite terkini yerk...

lily lotus said...

menjeles betul aku :P...take care dear!

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month