happy bitrhday martina

Tahun lepas aku pernah cerita pasal kelahiran baby Martina ni. Hari ini 23 Januari genaplah setahun umur Martina. Petang tadi kitorang pi birthday party budak kecik ni. Bila mak dia telefon kitorang minggu lepas untuk jemput ke birthday party ni, aku terasa cam baru jer kitorang pi hospital masa dia dilahirkan. Sedar tak sedar da setahun rupanya. Cepatnya masa berlalu. Jom layan gambar... =)

Seronoknya dia.....

Martina dan abang dia, Francesco


One happy family =)

Geram aku ngan budak kecik ni. Tp bagus la dia tak nangis pun. Dari sorang ke sorang dukung dia nak bergambar dia tetap maintain cun. Haahahahahaha

Lama2 dia pun da tak larat nak amek gambar. Hahahahahaha...

posted under , |

18 critics say:

Delimasari said...

geram tengoknye - comel, kiut

SJB said...

Punya lah cute heheh. Merah merah juga pipi dia.

Kancilbiru said...

comelnya martina ni...pipi merah...

Missing Cat said...

izan, pipi dia merahla cam pakai blusher...mmg mcm tu ek sbb sejuk...??? ke mak dia sau nak bg anak dia nmpk shweeeetttt...kekekeke

sWeEtDaRLinG said...

blush nyaa pipi dia.... geram ko!!

[z@ck] said...

merahnya pipi dia..
=)

POSH76 said...

comelnyer mcm pakai blusher hehe

Diarihatiku1976 said...

tomeinya budak ni.. merah pipi dia... meh akak cubit sikit..

||alis|| said...

weeeee.... macam pakai blusher ler pipi dia, haha!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

martina sgtt putih gebus...comel jekk..abg die bakal jd ensem tuhh..

Norsham said...

merahnye pipi dia....cam buah delime je...gerammmmmm

bspotgurl said...

Abg martina pun comel jeee

lily lotus said...

merah pipi dia..uishhh geram tau! cepatlah nak tengok anak kau pulak..huhu

~ujicham~ said...

wah.. suma org pun terus tertarik ka pipi merah dia tu.. comelnya..

.: mama cute :. said...

pipi merah tak hengattttt... bulu mata lentik tak hengaattt..waduhhhh

RiEz said...

hahaha gambo last aku tak tahan ngk...

happyichigo♥ said...

pipi meraaah...comel

Me, Mrs Taj said...

merahnya pipi budak kechik nih...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month