musim mengawan

Musim sudah berubah di Italy ni. Bukan musim sejuk lagi. Skang ni da musim bunga. Bunga2 kat sini da mula berkembang.

Putik bunga pokok ceri minggu lepas


Minggu ni bunga ceri sudah berkembang. Tapi belum penuh pokok lagi. Baru nak mula berkembang. Nanti penuh pokok lagi cantik pemandangan kat sini.


Ni bunga apa ntah aku pun tak tau. Tapi kaler dia cantik dan menarik.

Musim bunga juga sinonim dengan musim mengawan. =)

posted under |

17 critics say:

Missing Cat said...

izan, yg kaler purple tu sgt cantik ek...bestnyer...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..canteknyerr..sume nmpk fresh sgtt..

Dee said...

hahaha..fakta menarik nih..musim bunga sama ngan musim mengawan..ha..jaga2..hehehe..

Azuan said...

ape kena musim bunga dengan musim mengawan nie huhuu

rasp said...

subhanallah...
cantik sungguh the flowers...
mesti pemandangan kat sana sini kalerful kan sis...
hehehehe...mengawan takat animals je ke hehehehehhe

Cik N said...

Wahhh musim bunga = musim mengawan..haha menarik tu ;)

NenekPenne said...

nice...

Ticer Syah said...

besnye dok obersi..musim bunga mmg superb.. huhu

mama | sarah | syimir said...

subhanallah...sgt indah ciptaan Allah...cantik sgt bunga2an di sana ye izan...suhu berapa? sejukkk tak?kalo kat mesia ni kan kat cameron highland byk la bunga2 cantik2...bersuhu sejuk2 la...

SJB said...

Eeee suka betul saya dengan pokok cherry to. Cantik betul kan.

Delimasari said...

warna biru pun cantik kan...
adeeiii === keringkan hantar ke m'sia

Merah Baldu said...

sungguh cantik bunga-bungaan itu..ayat skema.hehe..alangkah besnye klau kat malaysia ade

lily lotus said...

haa burung2 tu. yang mana satukah jantan betinanya. hihii

BeMiE said...

yeker musim bunga ni musim mengawan..? lagi satu musim mengawan binatang ker... atau musim mengawan manusia... huhuh

Cath J said...

wowwwwwww..... beautiful.... I love the blossom trees...... terhingin nak pi sana... beautiful!! ^_^

Delimasari said...

dpt pegang burung tu pun best jugak... x sejuk ke burung tu...

sWeEtDaRLinG said...

ini semua psychology... mood kita akan lebih baik bila melihat keindahan... terutamanya warna2 bunga dan keharumannya...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month