birthday dalam wad

Kalau korang alert entry aku yang sebelum ni, aku ada bgtau yang aku tak berapa nak happy beberapa minggu lepas. Sebenarnya adik lelaki aku masuk ICU. Kene operate emergency bab usus tersumbat. Minggu tu mmg aku sedih gak la weh. Selepas lebih seminggu di hospital adik aku dibenarkan pulang tp kene datang cuci luka pembedahan setiap hari di hospital.

Tp semalam dpt plak berita mengatakan adik aku kene masuk wad balik bab keadaan dia masih tak berapa nak baik. Kesian lak kat adik aku, besday dia harini 2 April. Maknanya celebrate birthday dalam wad la.

Actually aku agak risau dengan keadaan dia. Sebab tu minggu ni aku agak jarang untuk blogwalking ke blog2 kengkawan semua. Harap anda paham keadaan aku yang tengah gundah gulana ini =(

posted under |

19 critics say:

missgee said...

Izan
Semoga adik
cepat sembuh..

P/s: Doa..Usaha..Tawakkal

Diarihatiku1976 said...

semoga adik izan cepat sembuh ya.. pesan dia makan ubat jgn lupa..

Kniedaz said...

semoga semuanya akan bertambah baik..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N doakan adek sis cpt sembuh...wis a epy bday to him..

SJB said...

Harap your adik will be ok soon.

Nora Fuad said...

as salam izan. banyakkan berfikiran positif yang adik izan okay dan berdoa.

Nora Fuad said...

as salam izan. banyakkan berfikiran positif yang adik izan okay dan berdoa.

sWeEtDaRLinG said...

harap adik ko cepat sembuh.. baru tgk kat TV3, Bersamamu... ada cerita pasal budak umur 19 thn sakit bengkak usus... nampak luar takde apa2, tp sakit tu depa jer yang tahu cemana kan...?

cepat2 sembuh jer, cakap kat adik ko, ikut nasihat doktor..

lily lotus said...

sorry to hear that izan. semoga dia cepat sembuh. amin..ko kena kuat jugak tau

rasp said...

kesian nya kat dia...
sama2 lah kita doakan smoga cepat2 lah dia sembuh k...
u pun take care ya sis...

mama | sarah | syimir said...

semoga adik izan cepat sembuh...

happyichigo♥ said...

mesti izan risau sangat2..kite semua berdoa, semuga adik izan cpt2 sembuh ya!

Cath J said...

OMG..so sorry to hear that... I hope he will be ok soon....

RiEz said...

get well soon shariman...

sukahati said...

semoga adik hang cepat sembuh....adik hang kat Italy gak ker?

MineMixs said...

tabahkan hati ya.. :)
semuanya ada hikmah..

Naim Isa said...

ijan...
hope adik ko makin sehat...
dah lame tak jumpe...
die cmne skang?

Delimasari said...

diharap adik izan cepat sembuh

atikah is my name said...

hye sis, i was a friend of shariman... it's been really a long time didn't hear any news frm him.. since d accident he had last time actually.. i lost his number.. i hope he's going to get well as soon as he can.. i'm not sure whether he still remember me or not.. my name is atikah.. could u please send my regards to him.. tq sis =)

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month