ceriakan hujung minggu anda

Terima kasih kepada semua bloggers yang sangat prihatin. Adik aku da semakin sembuh. Tp masih kat dalam hospital lagi.

Sebagai tanda ucapan terima kasih, aku letak gambar bunga yang cantik ni untuk korang semua.





p/s: nnt aku update gambar bunga tulip aku lak. Setakat ni warna kuning lak da mula keluar. =)

posted under |

13 critics say:

sweetdarling79 said...

takde ler cantik sangat tulip ni bila dah kembang kan?

Izan said...

SWEETDARLING -
weh... ni bukan bunga tulipla... ni bunga apa ntah aku pun tak tau. actually bunga ni adik ipar aku yang tanam =)

missgee said...

Sujuk mata memandang..
Hati pun sujuk..
Semoga suma baik2 saja :)

SJB said...

Cantik juga bunga jenis ni kan. Mmmm apa nama dia bunga ni?. You tahu?

Ummi said...

izan..lamenye rase x jenguk blog hang..tau2 bunga pon dah kembang..hehehe

@xiM said...

semoga adik akak akan ok ok aja..

selamat hari isnin kak!!

nak lagik gambar bunger..:P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sis...sgttt cantekkk....

lily lotus said...

tak kisahlah bunga cantik ke tak. yg penting seri bunga tu. warna warni..cantik!

Dee said...

cantiknya..colourful..

Diarihatiku1976 said...

fuhh.. kembang segar ekkk...cantiknyaaaa

Kniedaz said...

nice ^_^

Delimasari said...

color purple cantik nyeeeeeee

rasp said...

i suka kaler purple tu sis...
bunga apa nie sis...poppy ke?
cantik aaa....

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month