merah hati

Selama seminggu aku tak update blog dan juga blogwalking. Agak sibuk kat tempat kerja dan sibuk sikit minggu lepas kawan Mirko kawen. Pasal wedding akan diceritakan kemudian.

Sekarang ni musim bunga ros. Mana2 penuh ngan bunga ros. Kat ofis banyak sgt bunga ros macam2 warna. Naik giller tgk bunga ni weh. Bau semerbak harum. Kalau ada masa aku akan cuba upload gambar2 ros kat pejabat untuk tatapan korang semua.


Buat masa ni aku tunjuk bunga ros kat depan rumah aku je la yer. Bunga ros ni bukan aku yang tanam. Mmg da ada sejak aku kawen. Suka sgt warna bunga ros ni. Merah pekat. Kelopak mawar ni sungguh tebal. Bila sentuh terasa seperti kain baldu. Cantik tak?





posted under |

18 critics say:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cantik nyerr fresh red rose...

Kniedaz said...

cantiknya..musim sejuk yg lepas tak mati ke pokok ros ni..

Dee said...

cantiklah izan..so red..mcm velvet je..

rasp said...

mmg cantik la sis...
bestnya bunga2 ros nie leh tumbuh sesuka hati dorang kat memana...
i loike loike loike.....

mEMYselfandi said...

lawa...
sgt suke flower=))

mrs.ecam said...

uish chanteknyerrrrrr rs nk mkn la...siyes...kaler die cam ros kt kg2...huuuuuuuu

tunbegia said...

sungguh sibuk kanns,

salamm,

Cath J said...

waduhhh cantikkkk nya!!! jeles laaaa.....

*curi* 1... ;-p

Gieyana said...

Izan..seyesss mmg cantik..post mai mesia bleh?hehehe

jom jalan2 pi melaka..! said...

best n cantik ler ros tuh, kalo kat malaysia dah lama kena petik ngan orang...ha3

happyichigo♥ said...

waaaa...i love roses especially yg kaler pink tau..bestnye izan dikelilingi ros sekarang ni....

Izan said...

PRINCESS N -
cantik kan N, akak pun suka sgt =)

KNIEDAZ -
bila musim sejuk pokok ni tak mati, cuma tak berbunga dan tinggal ranting. Bila masuk musim bunga dia akan tumbuh daun dan berbunga =)

DEE -
saya pun suka sgt ngan kaler ni. jarang nampak rose kaler merah cenggini

RASP -
suhu kat sini sungguh sesuai. bunga tumbuh senang jer. Tak payah nak jaga bg baja banyak2. Dia tumbuh segar bugar jugak

Izan said...

MEMYSELFANDI -
me too.... =)

MRS. ECAM -
tak pernah makan bunga ros lg setakat ni. sedap ke ah???

TUNBEGIA -
salam kenal...

CATH J -
ambil la bunga tu. =)

Izan said...

GIEYANA -
jauh la nak pos. kang sampai msia da kering layu...

JOM JALAN2 -
betul tu... mesti ada yang gatai tgn nak petik kan. =)

HAPPYICHIGO -
oo.. u like pink roses. nnt i upload roses kaler pink yek untuk u =)

missgee said...

Aiyaa..
Bila arr dapat petik bunga ros..
Dalam mimpi kot..
HArap2.. :p
hehehe

Delimasari said...

terasa nk pegang

SJB said...

Ya lah musim tulips dah limpas sekarang ni musim rose lah pulak. Tapi bunga rose kat sini belum berbunga lagi huhu.

Izan said...

MISSGEE -
kat msia kan banyak bunga ros?

DELIMASARI -
tak pe saya tolong pegangkan.. boleh? =)

SJB -
kejap jer tulip berbunga... skang ni musim ros pulak... sukanya...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month