outstation to Verona

Minggu depan Mirko akan mengadakan pameran fotografi di Verona. Pameran akan berlangsung di dua tempat yang berbeza selama sebulan. Oleh yang demikian, kitorang akan berada di Verona minggu depan selama 4 hari sahaja untuk opening ceremony pameran tersebut.

Pameran akan berlangsung pada 14/10/2010. Kitorang akan bertolak dari Rome pada 12/10/2010 kerana setiap photographer hendaklah mendaftar pada hari tersebut.

Itu sebablah kitorang sibuk sejak bulan Julai lagi. Banyak persediaan yang hendak dibuat. Tambah2 lak kat negara Italy ni bila musim panas, boleh dikatakan semua kedai tutup. Summer Holiday. So kerja2 Mirko banyak yang tergendala. Apa pun tak boleh buat. Lab untuk print gambar semua tutup. Hampir sebulan jugak la diorang cuti. Terpaksa tunggu semua kedai bukak dulu.

Masuk bulan September baru la kedai2 mula beroperasi. Dengan itu baru la jugak Mirko pun mula beroperasi membuat persediaan untuk pameran fotografinya. Banyak kerja terpaksa dibuat dengan cepat. Takut tak cukup masa. Hari2 dia tdo lambat. Dia la tdo lambat. Aku yang tukang tgk ni tak larat nak bersekang mata. =)

Keadaan rumah kitorang tak payah cakap la. Da macam kapal karam. Antara gambar2 yang ada. Tak sanggup nak tunjuk gambar banyak2 keadaan rumah kitorang yang bersepah2 ni. hahahahaha




Oleh yang demikian, aku akan jarang update blog lagi sebab nak ke Verona. =) Pas balik dari Verona baru aku update blog ok.

posted under , |

9 critics say:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

msti bes kan sis...nti amik gmba byk2..story kt blog k..

lily lotus said...

no wonderlah. kalau dekat dah lama aku pergi pameran tu..hehe..apepun all the best untuk exhibition tu

Delimasari said...

sonoknye

sweetdarling said...

Salam Tuan Umah,

Pemberitahuan, saya dah bertukar bloglink yang baru... http://sw33tdarling.com.. anda dijemput, silalah berkunjung

Mario said...

bestnye studio tu...

atty's said...

tak sabar nak tunggu izan update..

SJB said...

Wow busy week huh?.

Mrs.Sheikh said...

wah seronoklah izan gi sana... iskk... all the best :D

rasp said...

tingin plak nak tengok hasil kerta mirko...
buat sendirik ke framenya sis...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month