happy weekend


Seronoknya setiap kali tibanya weekend. Selamat berhujung minggu semua....

posted under |

4 critics say:

sw33tdarling said...

wkend ni banyak benda nak kena buat tapi dalam hati sebenarnya rasa nak rehat...

sw33tdarling said...

lupa nak pesan.
kalau ko ada bloglist kan my link, pls re-install balik link tu sbb kebanyakan blogspot tak update my new entry after aku tukar nama blog

Nora Fuad said...

Selamat "ber weekend" Minggu ni masih tak best, sebab masih ada kerja yg perlu dibereskan..Minggu depan, best, sebab sudah bercuti!

SJB AKA SUE J-B. said...

Happy weekend.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month