majlis kecil - kecilan

Semalam 9 November merupakan hari lahir my father in law. Kami buat majlis antara kami anak beranak secara kecil2an. Sekarang ni musim tak menentu, panas dan hujan, my mum in law tak sihat, demam. Aku pun tak berapa sihat semalam. Sakit kepala.... =(

My father in law sambut hari lahirnya yang ke......


Sambutan secara sederhana, tp banyak jugak makanan dan hadiah. Actually tak banyak gambar di ambil. Hehehehe... Lama tak tunjuk kat blog ni gambar Eva, kucing my mum in law. Semakin gemuk dan gebu.... Geram aku weh... =)

posted under , , |

6 critics say:

Gieyana said...

Izan..hepi belated besday utk ur father yer..owhhh comeyynya kucing ko..

Nora Fuad said...

Kecil-kecilan pun majlis juga.. he he

lily lotus said...

happy birthday uncle :) bila ko nak bagi dia cucu ni..hiks

sw33tdarling said...

wish him happy burfday from me...!

SJB AKA SUE J-B. said...

Cute cat.

Signorina Syima said...

tolong pijak2 manja dia untuk aku.. aku geram...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month