aku nak promote - Lindt

Coklat Lindt berasal dari Switzerland - Kat Msia ada tak jual coklat ni? Kalau ada coklat ni apa kata korang beli. Coklat ni terlalu sedap hingga menjilat jari.

Hari Ahad aritu pi kedai coklat Lindt ni kat Factory Outlet, aku hampir2 pengsan kat dalam kedai tu. Mana taknya terlalu banyak coklat sampai tak tahu nak pilih mana satu. Giller kejap kat situ. Macam2 ada... Yang tak pernah jumpa di pasaran pun ada. Aku jadi jakun sekejap.

Last2 aku ambil coklat ni yang sememangnya menjadi pujaan hatiku. =) Sedap weh. Tak de tandingannya. Hahahahah....

Disebabkan coklat ni terlalu sedap, harganya pun agak mahal. Aku ambil beberapa ketul jer tak penuh plastik pun harganya da hampir mencecah 9 Euro. Mahal la tu weh. Kalau coklat Kinder Bueno tu murah jer tau. 1 Euro jer....

posted under |

11 critics say:

SJB AKA SUE J-B. said...

Memang sedap ni tapi kalau makan terlalu banyak pun tak bagus hehe.

daela said...

dapnya...teruja kalau makan coklat pagi2 hari kat M'sia ni..:)

http://butik-hs.blogspot.com said...

sedapppnya izan:)
kat Msia ada jual.. tp harga mmg mahal. gi Factory outlet kat tpt yg Hana tanya dulu ke Izan? ke ada tpt lain? coklat Baci yg Izan bg dulu pun sedapppp :))

Dinda Iva said...

uh...memang suka coklat tau...yummynya..sayangnya kat malaysia takde...huhuhu

RaNiA said...

mak ai..murahnyer kinder bueno kat saner...tolong beli n pos ke sini...

Anonymous said...

ko nie....mmg antu coklat kan....
ZUE

sw33tdarling said...

nasib baik nafsu coklat aku tak berapa nak memuncak skang ni...

lily lotus said...

gulp! dekat 10 kali ganda mahalnya dari kinder..hohoho!

syieranuar said...

sis! nakkkkkk! :D

rasp said...

kalo tak silap kat malaysia ada cuma mahal le rege dia...
kalo i gi FO leh, mmg pengsan dah...

Lieya said...

Arghhh boleh kene heart attack kalau tengok coklat yg sedap2 nie. tp xpenah pasan plak kat m'sia ade ke idak lg2 kat jb ni.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month