13 February

Hari Ahad aritu merupakan harijadi aku yang ke 29.... Ok, i'm getting matured. Hahahahaha.. Am I???

Sambutan dibuat bersama keluarga mertua. Gambar sekeluarga tak de kat aku sebab guna kamera bapa mertua aku. So tgk muka aku jer la yer... =)

Kek tu bapak mertua aku yang pi tempah. Aku mula2 tak perasan pun nama tu instead of Izan da jadi Izen. Hahahaha.


Hari ni 15 February merupakan hari jadi mak aku pulak. Selamat Hari Jadi untuk mama dari kami... =)

posted under , |

12 critics say:

lily lotus said...

hepi besday :) aku doakan ko cecepat timang baby kay!

CathJ said...

Happy belated bday to you ya.... ^_^

SharHanah® said...

happy birtday Izan!

rasp said...

hepi belated birthday izan...
smoga panjang umur, murah rezki, dilindungiNya selalu...

Lieya said...

happy belated birthday izan, may god bless u and mirko forever..

pRincESs_N said...

happy belated bday sis...

Ms AiReEn MoHd said...

happy belated izan my friend...may god bless u babe....ko pregnant ker?apsal gambo ko ngan mirko aku nampak perut ko mcm pregnant?tahniah dr aku kalau ye

MY HEART said...

Happy Birthday To You,

I'm ur new reader..^_^. Happy Birthday, hope your dream comes true....


Salam kenal...

SJB AKA SUE J-B. said...

Happy birthday Izan.

sw33tdarling said...

happy belated bufday babe...!! sorry yaa lambat wish...

happy belated bufday to ur mom too!

Mrs. GordoEdi said...

happy belated birthday my fren!! =)

RaNiA said...

happy belated birthday izan..sorry weh..tak dan nak wish on time..semoga sentiasa bahagia n gembira..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month