aku dalam krisis


Da lama aku dok pikir2 nak tukar layout ke tak nak. Aku tgk orang tukar layout macam tukar baju jer. Memandangkan hampir 2 thn aku tak tukar layout dan da kurang familiar ngan code HTML aku menjadi agak gabra untuk menukar layout blog aku nih. Kang silap2 semua hilang kang. Apa pendapat korang, nak blog ni berwajah baru atau tak payah... =)

p/s: sejak akhir2 ni aku agak kekeringan idea untuk menulis di sini. Mood lari la... Nak kene kejar mood kejap. Anyway, tak lama lagi nak masuk musim bunga. Bunga tulip aku sudah mula menampakkan dirinya... =)

posted under |

6 critics say:

SJB AKA SUE J-B. said...

I pun kadang macam tu juga. kadang ada mood kadang tak ada mood huhu.

sw33tdarling said...

layout blogspot byk yang readymade.. senang jer aku rasa... tak macam wordpress...

tukar layout mmg best, tp nak cari yang lain dari yang lain... tu yang payah

lily lotus said...

ko tanya yg expert camne nak tukar layout tanpa hilangkan apa yg tak patut. lama gak ko dah tak tukar ni...

Erin Rashid said...

izan, mungkin leh tukar layout kot
kasi mood menulis mari
hehehhe
btw,pasal code tu
boleh save current layout
then yg layout baru tuh preview dulu
jgn terus save
so, kalo tak suke boleh kembali pada layout lama
btw, leceh sikit keja
ada benda yg izan kena save secara berasingan kalo nak tukar layout baru kan..?!

Dinda Iva said...

akak sekarang dah try tukar kat design layout...ikut kita nak camne..saya punya tu ubah kat situ je..takyah nak pening2...nak kaler ape..nak background ape...sume beres...

rasp said...

kalo nak dpt semangat baru leh le tukar....
i pun guna yg bloggernya je...
senang sap sap soi...
and so far tak hilang apa2 pun...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month