finally

Oh.. finally my husband siap jugak website fotografi dia setelah hampir sebulan setengah bertapa di hadapan komputer. Hari2 dia akan tdo lewat dlm kul 3 or 4 pagi. Kekadang tu dia suh aku teman kan dia. Jenuh gak la aku nk bersengkang mata smpi kul 4 pagi. Tp kekadang tu aku tak sanggup nak tggu dia. Bila kul 1 je mata da ngantuk giler. So aku tdo je la biar dia wat keje dia sorang2. Haahahahaha. Suami aku tu even dia tdo kul 4 pagi pun bila kul 8 pagi dia akan bgn. Aku plak jenis susah nk bgn pagi klu da tdo lewat.

Kalau ada sesapa yang berminat bolehla layari http://www.mirkorotondi.com/


Memandangkan semalam dia da abis keje kat komputer so malam td leh la lepak2 tengok wayang kat umah. Da lama tak tgk movie sesama. Asyik aku je tgk movie sorang2 bab Mirko dok asyik menyiapkan website dia.

So, sebelum masuk panggung kene la ada popcorn kan. Oleh itu marilah kita wat popcorn dulu ok. Senang je wat popcorn ni. Yang penting kene ada mesin wat popcorn ler. Mari kita lihat sama2 camana nk wat popcorn.



posted under , |

15 critics say:

aRa said...

Dah siap ek website dia...jom serbu...agagagagaga...

Wah...ade mesin lagi tau...i buat manual je...kai periuk...agagagaga

lily lotus said...

tu dia smpi wat popcorn sendrik..bravo!

Izan said...

to farah -

eh, boleh ke wat popcorn pakai periuk je. tak tau la plak. farah ni mmg serba tahu..

to lily -

kekadang tu bila beli cam tak sedap sgt. so baik buat sendiri. hehehehhe

fauzi said...

wahhh... lama xmkn pop corn maaa
xpnh nmpk lg kt cni tmpt wat popcorn
tp tmpt wat gule2 kapas ada le
hehhehehe
sbnrnye i suke mkn popcorn bile nonton movie gak kt gsc mid valley
popcorn with caremel (betol ke ejaan tuh. dh konfius daaa)

aRa said...

blh la signora...letak butter ckit...klo nak manis² letak honey ckit...bila periuk panas ckit masukan...jgn lupa tutup periuk...kang melompat kuar popcorn 2...kena pepandai anggarkan then tutup api and bukak pelahan²...gaul² ckit supaya butter and honey sebati ngan popcorn...dah siap...mak selalu buat dulu masa kitaorg kecik...

tau ceckit je...tak la byk sgt pun...agagaga

Izan said...

to erin -

izan pun suka giler popcorn with caramel. kat sini tak pernah jumpa. rasa2 tak wujud kot kat sini. popcorn kat sini simple je ngan garam tak best arrr...

to farah -

buat popcorn kat umah pun cam special jer.. siap ada butter ngan honey tu. huhuhuhuhu. leh la next time buat buh honey ngan butter. tak penah wat sblm ni.

axim said...

kalau camni nanti nak cari gak la mesin wat popcorn nih..

tak siram ayaq gula kaa??

axim said...

BY da way,i da bukak laman web photoghraphy ur husband,mirko...nice pictures!!!

i link kan laman web tu dalam my blog..hehe

Izan said...

to axim -

hang gila ka nak siram ayaq gula. ingat ni ais kepal ke nk siram ayaq gula. hahahahahaha

ok thanks. leh la bg komisen nnt bab tukang promote.

PHATABULOUS! said...

izan... mak aku kalau wat pop corn guna cara farah la.. taruk dlm periuk, bubuh butter n honey, lagi meriah dari beli kat luar...

Izan said...

to syima -

bagus ar mak2 korang. mak aku tak penah pun wat pocorn. aritu dia dtg umah aku, aku yang wat popcorn untuk dia. heheheheheh

NuRuL FaRiHa said...

aku skg tak mkn popcorn uwaaaaaaaaaaaaa.....

NuRuL FaRiHa said...

lorrr akhirnya baru ku pasan gambo itu...hahahah alliance bank tuh bukan aku ker dok ngk...hahhahaha tq2 pames gak aku 5 saat...

Izan said...

to fariha -

awat tak makan popcorn. diet ka? tak pa pas abis diet leh mkn skit2 no...

hahahaha... aku ingt ko tak perasan gambo ko ada. lupa lak aku nk bgtau ko aritu yg mirko guna gambar tu kat website dia.

NuRuL FaRiHa said...

hahhaha idak mengaper aku pon suke ngk itu gambo...mau pomot kat satu malaysia nih....hahahha photographer italy yang amik tau...bukan calang2....pames makcik...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month