tepon rosak

Tepon rumah rosak!!!


Tepon kat umah kitorang pakai tepon cordless. Senang skit tak payah bertali2. Tepon ni da lama da wat hal sebenarnya. Bila cakap je pas 15 min dia terpadam sendiri. Dua tiga ari lepas tak de elektrik pastu bila da ada elektrik balik, tak mau idup balik plak tepon ni. So apa lg kene la pi beli tepon baru. Pagi td pas kuar gi breakfast terus la pi shopping complex nk mencari tepon baru sebagai ganti tepon umah yang da bengong tu ha...

Inilah dianya tepon baru beli td. Ha.... Kaler putih gitu. I like!!! Jenuh gak la gaduh2 kat kedai td. Mana taknya sorang nk kaler putih yang sorang lagi nak kaler itam. Last2 aku kata tak kira nk putih jugak. Putih pun putih la... Orang lain yang bayar tp ikut taste org lain. Hehehehehhe.


Marilah kita merobek2 dan wat pape yang patut ok...


Hey... Mana nak leh pakai hentam je. Kene la baca arahan. Semua arahan dalam bahasa italy. So baca je la... Kekadang klu ada english pun aku baca gak bahasa italy. Nak improve kan. Kene la belajar. Tp selalunya arahan2 cam ni senang jer. Tak susah pun...


Ok da settle. Kejap je men'setting'kan segala. Tp yang tak best nya ringtone dia skema arr.. Da macam bunyi ringtone dlm citer The Call pun ada. Huhuuhuhuhu. tensen aku!!!!


Ok... Meh kita letak tepon ni dekat ngan lembu lilin yang tersengih ni. Owh.. i like that lembu.

posted under |

12 critics say:

NuRuL FaRiHa said...

wah cantik tipon itu...

axim said...

hehehe...lembu itu kiut!!

Izan said...

to fariha -

cantik kan. klu amek kaler itam mesti tensen je aku

to axim -

yes, i like the lembu too. =)

Hilma Rashid said...

lembu tu encem la..hahaha

NuRuL FaRiHa said...

hahaha me too join the crew...i like too the moo moo one!!!

Izan said...

to erin -

lembu itu menjadi pujaan hati semua org. hehehehehehhe

Izan said...

to fariha -

jom fariha join the moo moo club...

NuRuL FaRiHa said...

hahahah sweet jer the moo moo club... =) president nyer cikgu tipah..

aRa said...

agagagaga...lembu itew jantan ka betina???agagagaga....cute tau... best nya klo ade tpon mcm 2 kat rmh ni...tapi kitaorg tpon rmh dah jarang bunyik...smua dok call kai hp aje...agagaga

PHATABULOUS! said...

izan pos aku lilin yang comei2..

cute plak moo moo ko tuh..

Izan said...

to fariha -

eh, ada org nk jd ahli ke klu aku jd president moo moo club? muahahahahahah

to farah -

rasa2nya lembu jantan la kot. tak penah kaji selidik la plak.

tepon umah ni pun jarang bunyi gak. tp nk kene ada klu tak tak de la internet.

to syima -

nnt la aku usha2 lilin yang comey2. kene tanya mirko kat mana dia beli bab dia yang belikan untuk aku. hehehehheh

lily lotus said...

bersedialah dgn panggilan 'The Call' :P

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month