grazie

Grazie @ thanks to Som yang telah menganugerahkan award yang gilang gemilang ini. muahahahahahaha. Yela kan kita ni baru je nak menjinakkan diri ngan dunia blog, ni first time lak dapat award so rasa semangat plak nk mengupdate blog selalu.

Rules of this award are :

1. Put the logo on your blog.

2. Add a link to the person who awarded you.

3. Nominate at least 7 other blogs.

4. Add links to those blogs on yours.

5. Leave a message for your nominees on their blogs.


Love to sharing this award with...

--> Farah Faizul

--> Shahurin Hilma

--> Nurzatul Syima

--> Nurul Fariha

--> Lily Suhana

--> Ayu Ramsah ( nama penuh tak ingt)

Apa lagi kengkawan. Sila letak anugerah ni kat blog masing2 ok.

p/s: aku mmg suka letak nama penuh korang. hahahahaha. Nasib la....

posted under , , |

11 critics say:

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

wah..nama saya ada jugak ker..?
huk..huk.. terharu nyer!!
ada org gak sudi bg i anugerah nih
nih nk bnjir nangis nih
huhuhuuhuhu

Izan said...

to erin -

jangan nangis dulu. amek anugerah tu letak kat blog pastu baru nangis. hehehehehehe =)

NuRuL FaRiHa said...

huhuhu aku pong dapek ka??merapu rapan pon bule dapat award hahahah thank u tapi bagaimana aku nak mengopi nih jap2 gi aku wat...

ayu.ayuthya said...

hua hua, da lama gila xdpt award, last award jaman tadika, hiksssssss

tq izan

sukahati said...

haha...bagus2. Aku tapayah suh pon...ko dah buat duluuuu :D

lily lotus said...

tq dear!
sila amik award2 kat blog saya..dh stated dedicated kat sume blogger dlm link lily..amik tau!

Izan said...

to fariha -

hahaha.. aku bg award kat sume kengkawan aku yang suka merapu rapan cam ko ler. hehehehhe

to ayu -

ish zaman tadika tu.lama sungguh...

to som -

hahahaha... tak payah suh pun aku da wat da. rajin la katakan. =)

to lily -

da baca entry to cuma tak letak lg. nnt aku letak. thanks!!!

NuRuL FaRiHa said...

hahhaha ya kah
sok aku wat kat opis huhuh
rapu2 pon best gak kan huhuhhu

Izan said...

to fariha -

ok. nnt aku cek blog ko. orait!!

aRa said...

dohhh...terkantoi nama full...aiyoyo...agagaga...

makasih atas award nye yeah signora...

Izan said...

to farah -

hahahahaha... suka letak nama penuh korang. taktau napa. habit kot. =)

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month