makan pizza

Nak citer kisah ari Sabtu kitorang gi makan kat luar. Apa lg kalau bukan pizza yang kami order. Yela nk masak pizza kat rumah mana reti. So bila kuar makan kita order la pizza yer. 'Pizza Margherita'. Tp setiap kali order pizza mmg konfirm aku tak akan habis makan bab terlalu besar pizzanya.









Kan aku da kata aku tak mampu nk habiskan. Kat msia mesti tak de pizza besar gedabak camni kan. Pizza Hut pun saiznya kecik tp tebal. Kalau makan banyak2 mesti muak. Tp rindu nak makan sup mushroom kat pizza hut.

posted under , , |

13 critics say:

NuRuL FaRiHa said...

wah besarnyer pizza...aku pon rindu pizza tapi aku namau makan sebab yg personal tuh pon aku hanya mampu sumbat 2 slice lagi 2 slice aku bagi kat bos aku bole???

Mieza said...

besar ek pizza nya izan...akak pun suka klu rotinya nipis...ranggup gitu...:D

sup mushroom beli je yg dlm tin panaskan ltk air n lada htm skt....dh sedap

ayu.ayuthya said...

izan, kalo ku dapat pizza gumoks tuh, aku akan makan dgn lahapnyeeeeeeee... aku lapo nih ;p

aRa said...

Hang ni izan...i suka tau mkn pizza...mau lagi tgk pizza mmg asli dr Italy...nangis i...

enrico24 said...

hey kak,wat pa tu?g mkn pizza ek,napa ambil smpai 2,klu tau xabis,huhhu.kan mambazir,np xajk aku g mkn?bila nk g tasik tu?cm en jnji ni.

IdaShah said...

sedap nya pizza
my febret tuh

Izan said...

to fariha -

ini bermakna aku lg kuat makan dr ko la.. huhuhuhu.

to kak mieza -

masalahnya mushroom dalam tin pun takdak jual kat sini. huhuhuhu siannya kat saya...

to ayu -

oklah nnt bila mai sini jgn lupa order pizza gumok kesukaan ko ni tau

Izan said...

to farah -

pizza camni ada tak kat msia yek? tau farah suka pizza camne nak bg yek kat farah pizza ni. bg tgk gambar je la.. =)

to shariman -

aku nak share ngan sapa. mirko makan sorang2 dia abis la. kalau nk share tak cukup... dia makan banyak cam hang. hahahahahaha

Izan said...

to idashah -

ramainya peminat pizza kat sini...

axim said...

axim bukan peminat pizza...boleh?

Izan said...

to axim -

la.. tak minat pizza ke? untungla camtu tak abis duit beli pizza. heheheheheh

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

kalo ckp psl mkn.. kecur air liur lol
dh lama xmkn pizza
pizza cni xsedap la
sbb beli yg ready made kt supermarkt
yg best tuh org italy kt cni buat
tp lom tentu halal
tuh xpnh beli tp nmpk sedap
rindu pizza hut!

Izan said...

to erin -

kalau beli ready made tu mmg tak sedap. erin beli pizza apa? kitorang kalau order pizza selalu order pizza margherita ni je atau pun pizza vegetarian.

try la tanya kat derang pizza ni ada letak bahan2 tak halal ke?

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month