minggu award

Minggu ni mmg minggu award la rasanya. Betubi2 dapat award sana sini. Pagi tadi singgah kat blog Kak Mieza, tgk2 dapat lg satu award. New friend award. Thanks a lot kak Mieza. Sudi jugak akak nk kawan ngan saya yek. Heheheheheheheh




Aku nak bg award ni kat bloggers yang baru kenal melalui dunia blogging ni. Memandangkan baru je beberapa bulan menjinak2kan diri ngan dunia blogging ni so masih tak banyak lg kawan2 baru. Kebanyakkan readers aku sume kawan2 lama yang telah terpisah sejak zaman persekolahan. Bagus gak blogging ni at least dapat jumpa balik kawan2 lama dan update ngan hal hal terkini diorang. So kepada sesapa nak berkawan ngan saya amatla di alu2kan. Tp ingat saya ni garang orangnya. Muahahahahahahha. Garang ke? Anyone describe me please....


Oklah, award ni saya nk bg kepada

--> Kak Jie
--> Eedany
--> Sueginola
--> Axim


Hope u guys can support me and thanks for being my new friends!!!

posted under , |

3 critics say:

Kujie said...

hehe..cutelah

nnt kak jie dtg ambil ye...lum make up lawa2 lagi nak naik pentas...

btw...terimakasih ..muaahhhh...

Izan said...

to kak jie -

amek jgn tak amek. =)

eedany said...

Wah...saya pun dapat juga?

TQ izan..cute sangat! Muahhhh!

:)

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month