ramadan


Sama ada esok atau lusa kita da nak mula berpuasa. Di sini aku nk ucapkan selamat berpuasa kepada sume teman2 dan jugak bloggers sekalian. So kepada sesiapa yang nak berdiet tu sempena ramahan ni marilah kita sama2 berdiet. Tp bila bukak pose jgn lak melantak lebih2. So baik tak payah nak diet. Dalam islam pun tak suh kita melantak bebanyak di waktu berbuka. Kang tak pi terawih plak kang. Lebih2 lak aku ni. Anyway, selamat menyambut bulan ramadan semoga segala amalan kita diberkati Allah. Amin....

posted under |

10 critics say:

NuRuL FaRiHa said...

slamat2 aku pon pose2...gym jalan gak...

aRa said...

Selamat Berpuasa Izan...Smpikan Salam Ramadhan kat Mirko gak yek...ni 1'st time dia berpuasa kan...kena lak musim panas...nangis la encik abg hang itew...soh dia byk² bersabar yek...dugaan...

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

slmt berpuasa tooo
rasanye nih 1st time berpuasa sbg suami isteri kn?
ehem...ehemm...
hati2 eh..
jgn terlajak
hehehheeh...

enrico24 said...

hello kak.pekabo?wat pa tu?ari isnin posa ,heheh,ebst gila g mirabilandia.aku naik rollercoster yg laju punya.berpusing2,huhuhu

Izan said...

to fariha -

wah.. pose2 pun gi gym ke? dasyat.. aku br je ingt takmau gi jogging da. tak larat la weh...

to farah -

selamat berpuasa gak farah. ni second time ramadhan pada mirko. last year baru belajar skit2 thn ni harap lebih lg tp tu la kene plak musim panas. adoi lambat la nk berbuka...

to erin -

first time berpuasa sbg suami isteri ni. harap2 tak terlajak la. hahahahahahahahha

to shariman -

man, ko ada tgkap gambar tak? nnt jgn lupa bg aku tgk tau.

NuRuL FaRiHa said...

hahaha aku dapat motivation yang best so aku nekad giler2...korang kan part of pemberi semangat aku nih...

SueGinola said...

Salam Ramadhan...
SElamat Berpuasa Izan n hubby...

Izan said...

to fariha -

bagus2. kuatkan semangat nk kurus. nnt raya leh pakai kebaya gitu.

to sueginola -

thanks!! selamat berpuasa juga untuk awak...

axim said...

SALAM RAMADHAN IZAN!!

*sowee terlambat sudah..ehehe

Izan said...

to axim -

salam ramadan... lom lmbt lg pe. br je 4 ari pose. =)

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month