promote diri

Hahahahahahaha... Boleh tak kalau aku nk promote diri sendiri. Jangan mare yer. Sila layan video ini. Forward ke minit yang ke5

http://www.tg2.rai.it/rubriche.asp?id_p=1551&page=5&id_r_cerca=2&t_cerca=&d_cerca=


Program ni da lama da cuma lupa jer nak bgtau korang. Lama tak lama sangatla.. Bulan 4 aritu on air. Dapat sms dr member td pastu baru teringat pasal program ni.

Program ni ingin tahu bagaimana aku belajar bahasa italy dan serba sedikit budaya negara kita. Interview bukan main lama lg last2 kuar tak smpi pun 5 min. Tp bagus jugak bab aku cakap banyak tergagap2. Muahahhahahahaha

posted under , |

7 critics say:

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

wah..pandainyer izan ckp italy..
rasa mcm bkn org msia je
salute la..!!
hehehe
tp, tak paham apa benda da..

Izan said...

to erin -

banyak gak tergagap2 masa tu. tak selesa nk bercakap depan kamera. dia tanya camana belajar bahasa dan kesulitan dalam mempelajari bahasa italy. =)

NuRuL FaRiHa said...

hehehhe telenovela sharizan nih...

sukahati said...

giler ahh...seleberity gak kwn aku neh rupanya...:D

Izan said...

to fariha -

telenovelas kependanyer... banyak kali kene cut bab aku blur nak kata apa. hahahahhahaha

to som -

selebrity? tak famous lg ni. nnt da famous leh la jd selebrity. hahahahhahaha

aRa said...

amboi hang...glamor la...cantik rmh parent hang kat italy...sayang tak sempat la nak p sana kan...agagagaga...

Izan said...

to farah -

glamor ke? tak glamor pun. tak bgtau kat kawan2 kat sini pun bab segan. tak mau bg derang tgk tp last2 derang tgk gak program ni. huhuhuhuhuhuhu

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month