rehat


Da dua tiga arini sejak start jogging tak sempat la nk update blog. Mana taknya penat jogging tambah lak nk uruskan rumahtangga. Dapat on laptop pun bila da midnight. Baru mengadap kejap je mata udah kuyu. Heheheheheh. So maybe dua tiga arini nak rest jap ar... Nnt klu ada citer yang menarik aku update la yer. Just wait and see....




posted under |

7 critics say:

Hilma Rashid said...

cntiknyer umah.. nmpk mcm kt country side.. classic gitu..!

aRa said...

Rehat la signora tapi jgn lupa kat blog yek...agagagaga...

cantik pic itew tau...hang kat mana ni??

Izan said...

to erin -

hahahaha... jgn tertipu. itu bukan rumah i. tu chalet yang kitorang sewa masa gi spain ujung tahun lepas. gi ngan family bab masa tu tak kawen lg. hehehehe

to farah -

nnt bila terasa nk update i update la yek. skang ni tak dak mood plak. tunggu...

gambar tu masa kitorang g bercuti kat spain. nama tempat tu lupa la plak. nnt kene tgk diari la baru ingt balik. sebabnya masa tu kitorang pusing seluruh spain. berhenti banyak tempat. 2 minggu percutian. tu la tak minat david silva awal2. klu tak boleh pi tlg kim slm kat dia. =)

axim said...

sila sila kan berehat yek!!

enrico24 said...

hello kak!pekabo?wat pa tu?ngh msk ke?masak apa ri ni?hang bila aku dtg umah hang xpenah bg aku try rsa mskn hang ye,xpe2,aku nk mkn spaghetti yg msk n risotto ke.

Mieza said...

hai yang...

cantik chalet tu...tenang je ngk

bykkan rehat ya...:D

lily lotus said...

cantiklah chalet tu..kat dlm dia camne?

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month