kami raya dulu

Raya.... Raya....Raya....
Kami kat sini da raya dulu. Hari raya jatuh pada 30 Sept 2008. Awal sehari dr Msia. Jangan mare yer korang. Sampai2 masjid jer malam td untuk terawih sume org kata esok raya. Da tak de terawih lg da. Mak aku da kelam kabut da... Apa pun tak ready lg. Yela ingt kot raya sama ngan Msia. Da tu umah parents aku tunggang langgang sibuk packing nak balik Msia da.... So macam mana nak raya ni... Tahun ni kita beraya ala kadar je la yer... Pape pun sila dtg umah 5hb nak wat open house... Umah da tonggang langgang pun sempat wat open house lg tu =)


Tengok la gambar kat bawah ni. Kotak di merata2 tempat. Sampai kat depan pintu masuk rumah pun penuh ngan kotak2. Cantiknyer la rumah sempena raya tahun ni. Huhuhuhuhuhu









posted under , , |

5 critics say:

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

selamat hari raya izan..
izan..bnyknye kotak
sure bnyk brg nk bwk blk kn
so, ur parents sewa kontena la ek?
tuh la..erin pon kelam kelibut mlm td
sbb nk prepare sume
tp dh tau awal ptg smlm yg esok raya
tau dr embassy kt cni
sblm tuh pon ada pelajar2 indonesia dh bg tau yg raya hr ini
apa pon
maaf zahir n batin ek

NuRuL FaRiHa said...

arghhh udah raya kedua ek...ceh2...aku malam raya malam tadi udah demam...nih la cabaran...huhu by the way aku keje raye ke3 huhuhuhuhu selamat hari raya izan...maaf zahir batin....

Izan said...

to erin -

camana embassy kat sana leh tau kita raya dulu. embassy kat sini pun taktau bila raya. hahhahahahaha

to fariha -

aku dulu pun selalu demam time raya bab makan banyak sgt. perut tak biasa makan banyak. mana tak mkn banyak, banyak rumah nk kene pi. =)

rasp said...

mak aii byknya kotak..ni deco raya latest kot..oppsss... salam bermaapan *ihiks*

aRa said...

Owh...i tak jeles...leh la i tambah sehari lagi berpuasa...agagagaga...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month