raya raya raya

Tak lama lg kita akan memasuki bulan Syawal... Sume skang ni mesti tgh sibuk pasal baju raya, kasut raya, kuih raya dan segala yang baru untuk beraya..... Raya sakan no....

Semalam pi umah parents aku lg berbuka puasa... Meh kita pi selongkar tengok kuih raya yang mak aku buat. Buat pun tak banyak bab derang da nak balik. So beraya ala kadar je tahun ni. Sibuk packing barang... Tengokla kuih2 tu sume tersusun elok. Huh, nak bg kat org kuih tu. Bg org2 italy kuih raya orang melayu.

Apa2 pun kuih tradisional spt kuih makmur dan mazola tetap menjadi pujaan hatiku. Kalau nk buat sendiri tu rasa2nya mmg la tak reti. Huhuhuhuhu

...SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN.....




posted under , |

6 critics say:

rasp said...

sedapnya makmur tu..leh post kat i tak?

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

izan,
bnyknye mak awk buat kuih raya
rajin bebenor..!
best la awk dpt merasa kuih raya
erin tak buat lgsg la kuih raya
xreti dan malas tahap gaban!
heheheheh..

Izan said...

to rasp -

kat msia lg banyak kuih. u la pos kat i kuih2 dr msia. hehehehhehe

to erin -

mak izan bab kuih2 raya ni mmg la... dulu kat msia mak izan selalu wat bisnes kuih raya.thn ni buat sikit je bab tak buat open house.

eedany said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat izan dan suami.

Kalau ada tersilap kata, terkasar bahasa...maafkan eedany ok.

Ceria selalu di Aidilfitri...

:)

Izan said...

to eedany -

selamat hari raya too...

aRa said...

london almond ke 2...my fav tau...bis ade coklet kan...agagagaga...makmur pun my fav...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month