raya rumah kosong




Tahun ni kita beraya umah tak de decoration raya langsung. Yela sume barang2 da hantar balik. Lagi 2 minggu my parents akan balik Msia. So kesimpulannya raya tahun ni kurang meriah la skit... Baju raya pun tak dak bab balik Msia aritu tak beli. Lupa la... Tu la tak ingt langsung nak beli baju raya. Tp ada org tu lg kesian baju pun da tak de, sume barang da packing. So pakai T-shirt je la di pagi raya. Hahahahahah. Sian kat org itu. Sapa org itu...? Adik aku la...
First day raya tak jemput sesapa pun datang rumah. Kami beraya anak beranak je. Raya ke enam nnt baru la wat open house. =)

posted under , , , |

6 critics say:

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

izan, biasa ke mirko mkn mknan raya tuh sume
cite la skit..
kot2 dia rasa heaven nyer mknan raya kite
hehheehe..
tp, seriously, tgk gmbr uall tgh mkn nih,
terus je erin g rendam maggie
lapar la pulak!

Izan said...

to erin -

mirko da pandai makan makanan sume tu. mana taknya tahun ni tahun ketiga dia beraya ngan izan. =)

aritu kami makan mihun goreng. Mirko tambah 3 pinggan walaupun dia kata mihun tu pedas.

kuih raya plak da pandai makan muruku, kuih mazola jd kuih favourite dia. hehehhehehe.

FaRiHa said...

muahahaha sweet aku ngk mirko makan takper la umah kosong pon by the way cepatnyer parent ko dah nak lik msia nih...weh jangan sedih..aku nih merapu rapan ngantuk pon aku leh melepak sebenonyer aku dah lambat pi keje nih...hahaha adios!!!

rasp said...

hahahha rock pe raya pakai tshirt tu..sedap lah plak tgk bihun goreng tu...

Izan said...

to fariha -

cepat ke da nk balik??? da 4 tahun da weh...

to rasp -

mmg sedap pun mihun tu. hehehehhehe

aRa said...

Agagagaga...muka org berhari raya awal sehari dr Msia kan... ;p ceria gitu kan...Chef Shariman 2...agagagaga...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month