bz minggu ni

Minggu ni agak tidak sempat nk update blog. Tak de masa gak nak lawat blog korang sume. Harap jgn bosan la nk melepak2 kat blog aku yek. Bukan apa jadual minggu ni agak ketat skit. Harap2 korang paham keadaan aku skang ni bab parents aku da nak balik Msia.

Sabtu: Breakfast ngan family aku kat hotel. Pusing2 Rome
Ahad: Nak pi beli frame bab Mirko nak adiahkan gambar kat parents aku. Malam tu nak pi farewell dinner untuk family aku
Isnin: Parents aku nak datang umah aku.
Selasa: Flight parents aku ke Msia.
Rabu: Kalau tak sedih sangat leh la update blog. Kalau dok tgh sedih update blog lambat lg la kot. =)

Bila malam je da tak larat nk update. Citer ada cuma kekadang nak edit gambo lg tak dok masa la. Baju dok bertimbun2 tak basuh lagi. Skang ni musim da semakin sejuk. Baju lambat kering. Huhuhuhuhuhu.....

posted under , |

5 critics say:

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

izan, jgn sesedih ek
tabahkn hati
mcm tuh la kalo hidup kt perantauan

lily lotus said...

alahai syahdunya entry ni :(
sabar yer..mirko is still with u

rasp said...

sis..be strong iye! i doakan ur parents slamat sampai ke kl...u pun take care!

*hugs* from me!

aRa said...

Signora...harap hang tabah yek...tak jauh mana pun Msia...kena +ve yek...

Jgn sesedih ok...zaman dah canggih...leh webcam ngan parent...take care...

Kujie said...

apa pun..moga dipermudahkan segala urusan...

hidup biar sedap!

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month