sambung cerita aritu

Ni nak sambung cerita ari sabtu aritu. Pas je kitorang breakfast kat hotel aritu, kitorang pun kuar ler nak gi jalan2 sekitar kawasan Rome. Mana lg nk pergi kalau bukan ke Colloseum. Hari sabtu pi Colloseum, orang punya la ramai. Tengok la barisan nak masuk ke Colloseum. Punya la panjang. Da dok sini hampir 3 thn tp aku tak pernah masuk lg. Mana taknyer asal gi jer barisan panjang giler. Malas nak beratur. Tak pe la kita tunggu lain kali jer la kan. Ari sabtu aritu cuaca panas elok. So meh kita layan gambo2 ni...







posted under , , |

6 critics say:

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

izan,
awak adik beradik mmg tggi2 ek
sure ikut ayah ek
ur mother ketinggian biasa je
smpaikn mirko yg tggi tuh pon
dh xnmpk tggi
sbb u all ber2 pon tggi
heheheh..
tp bile mirko amik gmbr dgn ur mother
baru nmpk tggi
btw, siapakah perempuan yg berbaju merah sblh mak tu
is that ur granny?

Izan said...

to erin -

tak denyer kitorang ikut ayah. sebab ayah izan pun rendah jugak. hehehhehe...
agaknyer terlebih makan kot. hahahahha gurau je. sebenarnya belah mak mmg semua sepupu tinggi2.
lupa lak nk citer, yang baju merah tu makcik izan. dia mmg stay ngan kitorang kat sini.

middaygeo said...

3 thn dok sana tak penah masuk???? bila tahun la pulak aku dpt masuk.. semangat2 kumpul duit

aRa said...

Colloseum ni semestinya la ramai org...tempat bersejarah...mmg akan sentiasa penuh ngan manusia nye...

Ish...ckp pasal tgi...tgi gak Chef 2 yek...dulu i ingat i lagi tgi dr dia...now abis la di blasah i...dulu i belasah dia kan...now dia lak belasah i...ish ish ish...tak sangka tau izan...how fast time pass by...

Mak ngan pak hang tak berubah...gitu jugak dr dulu...

Izan said...

to middaygeo -

hahahahah... tu la pasal. mana taknyer boleh katakan ari2 lalu kat depan. bila nk masuk kat dalam pun ntah la...

to farah -

mana la shariman tak tinggi. dok sini ari2 makan cheese, pizza, spaghetti. cheese membina tulang tu yang makin besar tu. hahahahhaha

rasp said...

u tak pernah masuk situ lagik ek..hehehhe..takpe, u pun stay sana lama lagik kan still have ample of time..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month