cerita isnin lepas

Alkisahnya ari isnin lepas aku bawak mak aku gi umah aku before derang nk berlepas pulang ke Msia. Bapak aku tak ikut bab sibuk. Last2 minit nak balik Msia pun dok sibuk keje lg. Sebelum ke rumah , kami bawak la derang pusing2 ke tasik yang berdekatan ngan umah kami. Kat area tasik ni la kami selalu pi jogging masa bulan panas dulu.



Lepas da pusing2 sekitar tasik sampai la kat umah. Tp lunch bukan kat umah kitorang. Kitorang pi serbu umah my mum in law. Yela umah sebelah2 je kan. Bila masa lak aku nak memasak kalau pepagi tu bawak derang jalan2. Lgpun my mum in law yang menawarkan diri masak lunch untuk parents aku.

Gambar makanan aku tak sempat nak tangkap bab sibuk tolong my mum in law kat dapur. Takkan tak tolong plak. Kang ada kene bebel ngan mak aku bab tak tolong my mum in law kat dapur. So kita pun merajinkan la diri di dapur.



Lastly tangkap ler gambo beramai2. My father in law pun tak de dlm gambar ni bab gi keje. Mirko jd tukang tangkap gambo. Anyway, ni umah my parents in law. Bukan rumah aku. Rumah kitorang kat sebelah jer....

posted under , , |

5 critics say:

Mieza said...

byk makanan tu...cantik umah MIL ko...:D

aRa said...

Bila hang nak start jogging balik??? Nak musim sejuk ni leh jogging ke??? takut lak kang hang beku...agagagaga

ayah i dok bising kat mak tnya bila nak ajak i p jogging...agagagagaga...

Sblh Chef 2 sape??? Adik Mirko ke???

Izan said...

to kak mieza -

rumah tu derang design dan buat sendiri bab my father in law kontraktor rumah. =)

to farah -

nak jogging musim sejuk tak mampu la... mmg beku la i. huhuhuhuhu

sebelah shariman tu boyfriend adik mirko. adik mirko pompuan sorang tu je...

lily lotus said...

cantiknya umah ur in-law ;)

rasp said...

wah nice view kat tasik tu kan..& mmg cantik umah ur MIL..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month