selamat berangkat

Family aku da pun selamat berangkat ke Msia ari selasa minggu lepas bersamaan 14 oktober 2008.

Ari selasa aritu pepagi lg kami da bertolak dr rumah nak ke airport. Yela jalan jammed mmg tak hengat. Kami bertolak dr rumah lebih kurang kul 8.00 pagi dan smpai ke aiport lebih kurang 9.30 pagi. Kalau tak jammed setengah jam je da leh smpi airport.

Sampai2 airport je, kami lak yang sampai awal. Parents aku tak sesapai lg. Ni sapa yang beria nk balik ni??? Hahahahhahah... Memandangkan kami smpai awal kami pun pi la breakfast dulu. Aku suka breakfast kat airport. Ada pemandangan kapal2 terbang. Ni rasa nak naik ni. =)



Elok je kami abis breakfast parents aku pun sampai la... Tu dia... banyak tol beg tu. Sampai 3 troli ha nak letak sume beg2 derang.


Tak lengkap la kalau tak de sessi tangkap gambo... Jom kita tengok gambo ni. Weh, aku tgk aku makin berisi la.. Apa kes ni... Mampuih la.... Malas la nak diet...


Time ni sedih la weh. Tp cover la kan. Kang orang tgk tak macho la plak kan nangis. Hahahahhahaha... Tp last2 Mirko nangis da... Tu yang tak tahan tu. Aku malas nk pi dekat ngan dia kang aku pun nangis sekali. Huhuhuhuhuhuhu..... Kesimpulannya aku tetap maintain...



posted under , |

8 critics say:

aRa said...

Ape kes...i tgk pic ni pun dah nangis tau...klo i la berada di tempat signora...confirm banjir airport 2 hah...Mirko nangis ka??? Agagagagaga

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

pixture ur parents melambai tuh
terasa syahdu lak
rasanye kalo erin
dh nangis dah
dh tak tertahan lg
dh tak leh nk control
huhuhuhu..

middaygeo said...

Kalo aku dah abis segulung tissue wat lap ayaq mata..kiranya parents ko dah sampai msia la yer

sib baik ada mirko duk dgn ko kat sana

Izan said...

to farah -

Mirko awal2 lg da nagis. izan simpan dulu, malas nk nangis depan2, balik umah baru nangis. ahahhahahahahh

to erin -

sapa kata tak sedih, sedih la tp kontrol tahap giller punya. org ramai sgt. hahahahhaha... i malu...

to middaygeo -

sebab ada mirko la aku stay kat sini, kalau dia takdak aku pun cabut balik la kan. hahahhahahhah

lily lotus said...

aduhai..sedih u :(

Signorina Syima said...

izan, kenpa mirko menangis?? tak faham?? confius ni...

rasp said...

i tgk pics u mum dok melambai,i plak yg tangkap syahdu..kalo i satu kotak tissue dah habis dah...

Izan said...

to lily -

i pun sedih jugak. huhuhuhu

to syima -

awat konpius lak? Mirko tu very the sensitip punya org...

to rasp -

mmg da abis pun satu kotak tisu. =)

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month