hantu coklat

Aku mmg la pantang nampak coklat. Tiap kali pergi supermarket aku mesti beli anything untuk menggemukkan diri. Hahahhahahah. Tambah2 lak skang ni kuar coklat baru iaitu Ferrero Rondnoir adik beradik Ferrero Rocher. Kalau tak silap aku makan coklat ni boleh menenangkan fikiran. Yeke?? Kalau begitu sesapa yang ada prob tu, marila kita makan coklat banyak2 yek.

Aku rasa skang ni aku da tukar taste la. Dulu masa kat Msia suka sgt Coklat Dairy's Milk. Tp sejak dok sini mmg la tak jumpa coklat brand tu. Pastu mula mengenali coklat2 produk italy. Skang ni mula berminat pada coklat 'fondente' bermaksud coklat yang agak pahit. Sedap weh... Kaw gitu. Hahahhahahhaha




posted under , |

9 critics say:

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

hahha..yg coklat adik beradik
ferero rocher tuh
erin ada tgk iklan
itu coklat hitam pahit ek?

Signorina Syima said...

eh..eh.. jakun nyer aku... ferero rocher hitam...pos kat sini satu?? eh dua... untuk housmate aku.. eh antar 3 lah... untuk wan sekali...

Izan said...

to erin -

tak pahit sgt. sedap tau erin, cuba la rasa.

to syima -

weh, kat msia tak de lg ke? kat sini pun baru je diperkenalkan, mesti tak smpi lagi kot kat msia.

lily lotus said...

post to me 3 boxes plsss..hahahahaa :P

nurhareza said...

Ferrero Rondnoir.. eeee.. mcm best jek..

Eya said...

sama la 'hantu coklat'
besnye dpt rase coklat
omputeh..nyam2..
mahal x rege dia?
ops...lupe nk kasi salam..
Assalamualaikum.

Mieza said...

akak pun minat coklat2 nih...tgklah saiz bdn akak...hehe....:p

aRa said...

i pon hantu coklet...tak kisah la...yg manis...pahit...semua jenis i lahap...tgk la badan i ni...agagagaga...kat Labuan dulu kan senang dpt coklet imported ni...so i mmg suka gak yg pepahit itew...asal namanya coklet...mmg i sukaaaaa...agagagaga

Mrs.Sheikh said...

pehh sini takde yg adik beradik rocherrrrrr nii
ara, aku pun lama udah x makan coklatttt... izan makan ape pun tak gemukkkkk..... :)
minta sket la cokelattt

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month