here in milan

Hari Rabu pagi, sebelum bertolak pulang ke Rome, kitorang pusing2 la kejap ke Piazza Duomo. Tempat yang mesti dikunjung kalau pergi ke Milan. Kat sini la tempat paling famous untuk bershopping. Kitorang saja pusing2 jer buang masa sementara tunggu train. Sebelum ni kitorang da pernah da datang sini.



Jom kita jalan2 di Milan. Tak dapat nak upload video banyak2 bab ada prob skit. Harap maap....


posted under , |

7 critics say:

rasp said...

bangunan kat situ very majestic ek..cantik aaa

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

amboi cik adik manis
bnyk manis la ini cik adik
heheheh...

FaRiHa said...

huhuh izan best siutttt...hikhik...

FaRiHa said...

huhuh izan best siutttt...hikhik...

aRa said...

Owh...saya kembali nak comment pepagi buta ni...tgu pas subuh la tdo...agagagaga...

Cantik nye la bangunan kat sana...terkesima i...heharap la i menang peraduan itew kan...agagagaga...tapi peraduan itew start 1 dec...mgu depan...borang dah ade...agagagaga

@LiYaNNuaR said...

bestnya dia kat sana...

lily lotus said...

u kan nmpk makin berserilah..huhu..ada jr. in progress ke :D

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month