taggy maggy

Amboi2 Som... Sejak dua menjak ni rajin plak mengetag aku no... hahahahaha... tak pe ader je tag dr aku yang menanti ko... hahahahaha.... Jom layan tag ni...

1. Do you think you are HOT?
Yeah i'm hot bab dalam umah pasang heater. Hahahahaha
.

2. Upload a fav pic of you


3. Why do you like this picture?
Sebab aku tengah makan KFC. Rindunya nak makan KFC. Kat sini mana ada KFC. Huhuhuhuhu


4. When was the last time you ate pizza?
Pizza? Baru 2 ari lepas makan pizza. Malam td my parents in law ajak pi makan pizza tp aku takmau. Tak lalu la ari2 makan pizza.

5. The last song you listen to?
Tak Bisakah - Peterpan. Aku kenalkan lagu ni kat Mirko. Dia da jatuh cinta ngan lagu ni. Siap belajar hafal lirik lagi. Nak tergelak pun ada dgr dia nyanyi. Sshhhh.. jgn bgtau dia...


6. What are you doing right now besides this?
Layan dokumentari pasal perang dunia kedua kat TV. (takde citer best arr arini. Last2 pasang dokumentari je la....)


7. What name u prefer besides yours?
Aku suka jer org panggil nama aku Izan. Kalau orang panggil aku ngan nama lain jgn harap aku nak jawab.

8. People to tag
Orang yang wajib aku tag

1 - Erin
2 -
Fariha
3 -
Syima
4 -
Farah Faizul
5 - Lily

9. Who is no.1
My friend from secondary school. Sekolah Teknik Persiaran Brash...


10. No.3 is having relationship with?
Dengan chenta hati dia ler... Betoi dak syima???


11. Say something about no.5
Mum for 2 heros. Anak dia macam2 perangai. Siap tolong mak dia lipat kain. But they are so sweet.


12. How about no.4?
Kawan aku sejak dari kecik lagi. Since aku dok kat Labuan dulu. Kitorang jumpa last March selepas hampir 15 tahun tak jumpa...

13. Who is no.2
Member lama gak dr skolah rendah kat Convent Sitiawan. Suka bebenor wat lawak minah ni...


p/s: Tag dr Erin tak dpt nak wat lagi bab kamera wat hal la... Tunggu yer... Biar lambat asal selamat. Heheheheheh. Jgn mare...

posted under , |

9 critics say:

FaRiHa said...

haha aku minah lawak kan...si syah pon suke kene kan aku hahaha happy mappy!!!ahad hari jawab tag...

sukahati said...

wahahaha...tag aku benda2 yg senang jer weh...nway tq sbb buat yerk

Mrs.Sheikh said...

hhahaa... lagu peterpan...
i pun suka gak lagu tuu :)

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

amboi tag...!
baiklah cik izan no..
psl tag erin tuh, i will wait
dont worry
its better late than never kn?

Signorina Syima said...

saja hang letak nama aku kat no 3... ceh!!

Izan said...

to fariha -

bagus per wat lawak ni. jgn dok asyik mengamuk jer. org pun tak suka kan?? hehehehe

to som -

tag pendek2 aku layan ler, kalau da panjang berjela tu malas la aku nak layan

Izan said...

to mrs. sheikh -

i mmg peminat group indon ni. hehehehe

to erin -

betul tu erin, better late than never. =)

to syima -
mana aku saja letak nama hang no 3. sume susunan itu kebetulan semuanya.

lily lotus said...

yeah..dpt 'homework' lagi :D
..tungguuuu!

aRa said...

owh...suda selesai...agagagaga

15 thn kan tak jmpa...lama sgt...tapi still friend... :)

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month