lama tak menulis


Hampir seminggu aku tak update blog. Sekarang ni virus musim sejuk da menular. Ramai yang sakit dan demam. Virus kali ini amat teruk bab sapa yang kene akan muntah2 dan sakit seluruh badan. My parents in law dua2 tak sihat. My mum in law da 5 hari tebaring di atas katil bab muntah2 dan sengal2 badan. My husband lak da dua tiga hari ni tak sedap badan. Aku plak dari semalam sakit kepala. Da dua bijik panadol aku telan tp dok sakit gak pale lagi ni.

Kat sini mmg la tiap kali masuk musim sejuk je ramai sungguh orang tak sihat. Semalam kitorang gi farmasi nak belikan ubat untuk my mum in law, masuk farmasi tgk2 org punya la ramai tgh beratur nak beli ubat. Tak sampai 2 minit beratur kitorang terus keluar bab mamat depan kitorang tu selsema. Kang tak pasal2 berjangkit kang.

posted under , , |

6 critics say:

Erin Rashid said...

yeker tak sihat?
umah nih pon sume tak sihat
erin lg suara ROCK beb..!
hehehh..
apapon, cpt sembuh kembali k

aFkaR'z said...

hopefully cepat2 lah sihat

rasp said...

iyela sis, cuaca kat sana very the cold kan.. jadik tu lah yg leh jadik tak sihat! take care ye laling...

lily lotus said...

aiyakk..kena amik supplement bg antibodi kuat ni..hope to recover soon yeahh

NuRuL FaRiHa said...

oh musim tu...aku pon tapi sengal2 badan ha...

aRa said...

Get well soon..dah sihat dak??? How's ur mother in law???

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month