kesejukan

Sepanjang minggu ni sejuk yang teramatla sangat di italy. Buat pertama kalinya salji turun di rome setelah beberapa tahun tak turun salji. Hari ni sejuk yang amat sampai aku tak sanggup nak turun dr katil. Pas abis breakfast aku terus masuk balik bawah selimut. Sejuknyer.....



p/s: banyak citer nak citer tp sejuk sgt aku berasa agak malas nk mengadap komputer. Dalam umah ni sangatlah sejuk even heater pun tak mampu nak memanaskan rumah bab kat luar terlampau sejuk.

posted under , , |

10 critics say:

Kujie said...

eee....gegegege...bile dah sejuk terlampau mmg tak selesa, kan.

nak pijak lantai pun sejuk

Kujie said...

epi belated bufday ye...semlm kak jie dtg lupa nk wish..


muahhh!

~Iza~ said...

Tu lah Izan...sini pun mcm nak snow balik..hari tu dah turun...pastu 1-2 minggu dah cair dah pun..ni mcm nak turun balik...sejukkkkkk.....
me dont loike....

NuRuL FaRiHa said...

owh no no no...sangat sejuk itu...hahah aku yang gune hekon 20 darjah c ini pon berbungkus ini kan pula anda disana siap bersalji malji ini owh no no no....aiyokss...

~ Lady ell ~ said...

ait! dh lama italy tak turun salji..wah..tentu izan berbalut ngan brlapis2 pakaian...jaga diri eh izan..takut2 nnt penyakit senang dtg musim2 sejuk tu.

Signorina Syima said...

sejuk yang mengigil2?? dok dalam selimut la lagi best.. kalau ada si en marko lagi best kan?? hihihih tak sabar nak tunggu ko balik sini... mari kita berkumpul untuk yoya eh silap poyas..

senoritaviolet said...

best nye tgk ko berselubung..aku ni kat opis tgh sejuk gilerrr... rase nak balek umah tido tgk ko selubung bagai.... ngantoknyeee...

neway, happy belated beday izan! ape cite best on your bday????

lily lotus said...

pity u! kitorg kat sini kepanasan..hehe..btw happy belated birthday!

rasp said...

lawa cadar...tu baring sorang ke dgn mirko...larriiikkksss!

aRa said...

bestnya sejuk...agagaga...i ni kan...terlampau sejuk pun complain...terlampau panas pun complain..i nak yg sedang²...agagagaga...tapi i mmg suka sejuk...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month