my busy week


Minggu ni mungkin aku tak de masa nak update blog sebab minggu ni aku kene hadiri kursus. Kursus apa? Aku skang ni keje kat travel agency, so aku kene hadiri kursus untuk menguasai system yang digunakan oleh travel agency ini. Hari ni merupakan hari pertama aku hadiri kursus. Yes, everything in italian language. So good luck for me!!!
p/s: da dua org tag aku. Tag dr Rasp ngan Farah. Tgk la ujung minggu baru nak buat. Farah, awat la tag hang panjang sgt. Nak buat tag tu pun kene berfikir panjang, nak buat ke tak nak. Hahahahahah

posted under , |

9 critics say:

@LiYaNNuaR said...

gud luck Izan...

sukahati said...

wahhh...rambut semakin panjang :D

rasp said...

takpe sis..take ur time pasal tag tu :D

gud luck with the course!

lily lotus said...

enjoy ur course! hehe..gile ahh fully italian lango..ape ada hal org dah expert...

~ Lady ell ~ said...

good luck izan..slmt melepasi minggu yg bz nih..

senoritaviolet said...

huhu..selamat membizi izan!!!

Erin Rashid said...

izan, nk tnya
flight dr rome utk ke msia
yg mana plg murah dan harga berapa?
hehehe..just asking!

sWeEtdARLinG said...

bz punn, boleh nyinggah blog aku kaaan? kan kan kan kan...?

aRa said...

cantik la hang kat pic ni...suka i nengok...ala...hang buat bebila je la tag itew...tak wajib pun...agagagaga

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month