patut la pun

Camana la berat badan aku tak naik sejak aku dok kat Italy ni. Kat sini macam2 ada. Petang td selepas suami aku amek aku balik dr kursus terus gi shopping complex bab aku nk survey kamera baru. Kamera lama selalu wat hal.

Masa pusing2 kat shopping complex tu Mirko ajak pi pekena kopi secawan. Aku pun on je. Kat bar tu ada Coffee Special. Aku bukan boleh tgk special2 ni, mula la tergoda ngan krim yang sungguh berlemak dan menaikkan lemak badan.

Apa lg jom order... Kopinyer sejemput jer.. selebihnya chocolate cream pastu kat atas ngan bawahnya penuh ngan whipped cream. Tak tergoda ke korang??? Kalu korang pun mesti akan order Coffee Special ni kan???




posted under , , |

10 critics say:

eya said...

da x upe kopi la izan..upe cm eskem je..bahaye kalo mnm sll ni,montoks2 bdn nnt..ekekeke

senoritaviolet said...

huhuhu...sedapnye!! terliur air liurku.....

sWeEtdARLinG said...

waaaahhh menarik tertarik sungguh de booom!!!

but i cant drin coffee... kalo tukar ngan cekelat lagi syok gamaknya kaaan?

sukahati said...

ok what badan ko....cam moel...takder la kering sgt

Signorina Syima said...

ko kurus lagi... agaknya kalau aku kawin ngn orang sana mesti aku lagi gumuk...dari skang...

rasp said...

uish mmg tergoda sungguh .... tapi u sis, i tgk maintain jek...makan byk pun still gorjes!

SueGinola said...

hm...sodapnya...terliur da...

lily lotus said...

ko mmg tau..saja jer..huahuahuaa :P

Erin Rashid said...

terrgodaaa la!
kt sini kedai eskirm dh bnyk bukak blk
teringin nk mkn eskrim
huhuhu..
tp pk kan tgh jaga bdn
maka diabaikan je!

aRa said...

Ala...hang tak akan gemuk nya...hang mmg style slim...percaya la...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month