surprise

Firstly aku nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada sume blogger dan kawan2 yang sungguh baik hati memberi virtual gift sempena besday aku ni. Kalau la betul2 mmg best tol. Ada yang bagi kereta, duit suh pi shopping, tiket pi honeymoon, macam2 ada.. Thanks everybody

Pasal adiah dr husband aku tu, jom kita tgk apa yek adiah dia??? Jeng jeng jeng...


p/s: grazie amore mio... ti amo tanto tantissimo.. =)

posted under , , |

10 critics say:

Its ME said...

I have a special meesage for your belated birthday, that is water-cure protocol for you personally and for your family in general.Go see Healthy Wealth at http://theinnozablog.blogspot.com Its Me (smile) Selamat hari Jadi lagi and lagi seumor hidup anda. sekian terima lah kasih daripada yang iklas dan jujur.

eya said...

canteknye izan..lomantika la.
lg dpt ape?hehe..

sukahati said...

wahhhh.....so sweet :D

lily lotus said...

that was so wonderful!
...huhuhu..tu bleh kira merangkap hadiah anniversary..so sweet!

sWeETdARLinG said...

waaaaaaaa cantek cantek cantekk....

apa kebenda ko cakap kat laki ko tu.. aku nak keypo tahu orang beromantik... ekekekeke

NuRuL FaRiHa said...

tantek2 sweetdarling dier cakap terima kasih sayang ku...cincin ni sangat cantik... hahaha izan aku main hentam jer hahaahhaha..baru lepas pi ngk cincin tadi kat maju junction...

Erin Rashid said...

case forsil cantik
ring nyer pon cantik!
itu silver ke emas putih?
hehehe..saje nk nyiboksss

~ Lady ell ~ said...

chantekk nya chinchin...

oh ya..sblm trlambat nk gak ucap happy birthday kt izan..selamt hidup dunia akhirat ye izan..n kekal bahagia brsama keluarga...

aRa said...

wahhhh...dpt cincin...best²...i thn ni tak dpt ape² pun...sob sob sob...cantik cincin itew tauuuu...

rasp said...

cantik lah cincin tu sis...sesuai dgn tuannya!

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month