it's my birthday

Rupa2nya ramai yang tak perasan ari jumaat aritu besday aku. Bukan apa malas nak heboh2 kan bab umur da semakin meningkat so kesimpulannya da semakin tua. Muahahahahahah. Tu yang malas nak heboh2 kat sume org. Baik senyap2 je. =)

Nak citer pasal besday aku tak banyak sgt nak cerita pun. Ari Jumaat aritu bila aku balik dr keje, suami aku beriya2 kata kat aku dia tak beli adiah lagi untuk besday aku. Tak tau nak kasi adiah apa. Then dia kata ari Sabtu kita pi beli adiah sesama la yek. Aku kata no prob... No hal punyer...

Then bila smpi umah, masuk2 rumah je kat atas meja ternampak sesuatu..... Rupa2nya suami aku nk wat gimik gitu. Kata adiah tak beli lagi la konon2nya. Dia nk wat surprise kat aku rupanya.



Apakah adiahnyer yek. Sila teka. Nanti aku cerita la yek. Gambo adiah aku tak amek lg. Excited bebenor masa bukak adiah tu. hahahahahaha. Then malam tu kitorang gi la dinner kat luar beramai2. Ramai tak ler ramai sangat.

Masa besday aku tu, aku sebenarnya teringin nak buat kek coklat. Tp memandangkan oven aku tu mengong skit so tak dpt la aku nk wat kek. Last2 aku tukar idea. Aku wat tiramisu. Next entry aku ajar korang wat tiramisu yek. Senang jer. 15-20 min je da boleh siap. So kepada sesapa yang teringin nak wat tiramisu tu nantikan entry aku yang seterusnya....

p/s: 08 march anniversary aku yang pertama. Tak tau la nk bg adiah apa kat Mirko. Any idea??? Aku paling tak reti la kalau nk beli adiah kat org lelaki. Kalau pompuan senang je, banyak pilihan...

posted under , , |

9 critics say:

eya said...

epi besday izan..
semoga dipnjgkan umo & dimurahkan rezeki.

apakah hadiah itewwww..x sabo nk tau nih!

NuRuL FaRiHa said...

beli perfume @ baju tak pon ko beri ciuman khas jer...ha...huhuh aku aritu besday syah aku dah tak tau nak kasik aper belanja nandos belikan suar n baju...dier peram dedua baju n suar semata2 nak pakai jumpa aku minggu berikutnye...haahha

rasp said...

sis hepi belated birthday
may all ur dreams/wishes come true!

gift ideas..
a digital photoframe,

collage pictures of both of you throughout your 1 year marriage,

personalized canvas pic of both of you,

personalized bathrobe..etc

lily lotus said...

aku sentiasa besday ko sbb sama dgn anak aku..abg! hehe..anyway cptlah bgtau mirko bgtau..

kejap jer dah nak anniversary ekk..rasa baru jer kawen..yer tak..

senoritaviolet said...

huhu...izan ade ape isinya?? bila nak reveal?? hehe...

sukahati said...

aiseh beb, happy belated besday! seb baik ko jauh...tayah la aku belikan hadiah....hahahahah

sWeETdARLinG said...

aku pun blur bab2 adiah lelai ni... kalo pompuan alangkah senangnya...!! napa hubby aku tu lelaki... (adakah??)

kekekek anyway bday hubby aku baru ni aku kasi dia wallet... budget nak belikan jam pun yer gak...

shakirah said...

macam biasa laa...bagi spenda la...
hahahhaa

aRa said...

Agagagaga...comment atas itew comment dr adik hang ka??? Agagagaga...Sha...bg spenda seksi ckit...Agagagaga...

Anyway...Happy birthday Izan...Bila la kita leh sambut bday sesama yek...hiks...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month