nampak tak

Korang nampak tak bakul putih tu. Bakul tu my mum in law guna untuk letak baju2 dia yang masih belum iron. My mum in law cerita pas abis jer dia seterika baju sume, last2 bakul tu dipenuhi oleh menatang lain plak. Apakah dia???

Nampak tak????

Tak nampak?? Cuba fokus betul2...


Eva... Eva... dia telah menjadikan bakul tu sebagai tempat tidur baru dia la plak... Nasib baik tuan ko sayang kat ko. Dia terus bg bakul isi kain baju dia kat ko untuk tdo. Kalau aku la tuan bakul tu mmg ko kene halau. Aku nk campak mana baju2 aku pasni. =)

posted under , |

19 critics say:

Erin Rashid said...

hahha..so cute!!
camtuh la kucing ek
asal nmpk tmpt lbh comfortable
mula la buat port sdri!
huhuhuhu...

Maswani said...

ee...comel nya kucing tu..apa nama nya izan?

aslina said...

hehe...macam2 la eva tuh kan? nasib baik la dier comel dan gebu...hehe...wat muke kerek plak tu duduk dalam bakul tu dalam gambar last tu...eiii....geyamnye caye tenyok dierrrrr~~~!!!! eiii~~~!!!

RiEz said...

oh god!!!hahaha eva sangat putih sampai tak nampak tadik...

~ Lady ell ~ said...

ingatkn binatang ganaz yg duk dlm tu..:)si eva -longoria-ghupernya..sedap je die tido dlm bakul tuh.hampir tk perasan.dh ler kaler sama...

eya said...

comeynye,jgn cmpak..meh bg kite meh..alololo

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh..sedapp jerkk die landing ekk...

neezareef said...

laaaaaaa..kucin pn sama kaler ngn kain bakul...

e_ja said...

mula2 akak x pasan ada kucing yg sgt comel dlm bakul tu..sbb kaler pun sama putih dgn bakul..:)

Tny said...

Nama dia Eva ke? Adoi.. putihnya mcm iklan detergen plak!!! Hardly see!!!

Salam perkenalan =)

axim said...

wowww lawa la itu kucing..nama pun eva..dah macam eva longoria la pulak..hehe

axim said...

wowww lawa la itu kucing..nama pun eva..dah macam eva longoria la pulak..hehe

~ujicham~ said...

tak nak eva, kasi jek kat saye. terima ngan lapang dada.

lily lotus said...

haha! at first aku takut nak scroll down..sekali tgk eva! cute...

Signorina Syima said...

aku nak pijak2 dia... bole??

dia tak pernah kotor ke??

P/s: ko tak pernah nak reply komen kan??

pudding pie said...

alamak, comelnyer!

tp ske2 jek die nak curik bakul wat tido..ish2..

rasp said...

hahahahha eva eva...pandai dia pilih tempat tido dia, lawa aaaa :)

aRa said...

Sama mcm kucing i tau...suka la dia tdo dlm bakul mcm itew...Ish²...skrg dok sibuk nak tdo atas katil ajor...Agagaga

Missing Cat said...

bakul dgn kucing tu sama kaler...puas aku perati...lepas kucing tu bgn baru aku nmpk ek..??? hahaha

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month