telur lagi

Hari Jumaat aritu aku kuar keje awal. Mirko amek aku then dia ajak pi pekena kopi jap.Harus la kan petang2 minum kopi. Kali ni tukar angin lak. Gi minum kopi kat shopping complex. Jauhnya nak pi pekena kopi.


Aku da pernah cerita pasal shopping complex ni. Masa kat dalam shopping complex ni kat tingkat atas tu aku dok nmpk ramai bebenor org dok tangkap gambo... Rupa2nya derang tangkap gambor telur da.. Sempena Esater ni sana sini ada derang letak telur sebagai perhiasan.... =)

posted under , , |

11 critics say:

neezareef said...

motif letak telur sbg simbolik easter tu ape ek

eya said...

besonye telo..kalo ade telo betoi2 beso tu,bile nk abeh ek..ekekeke

e_ja said...

hmm telur tu mmg mercu tanda utk easter ke?..mercu tanda tu...ekekek..

My Blog said...

mesti popular perayaan ni ekk.. sampaikan dapat cuti bagai sempena perayaan si telur ni.. hikkkk

Joyah Sempoi said...

besar glerrr telor tuh...apalah isinya??...ntah2 ada orang sembunyi...huhuhu...

Erin Rashid said...

yg menjadi persoalan
dlm bnyk2 benda kt dunia ni
nape telur ayam yg menjadi simbolik easter ek?

Tny said...

Pergghh!!! Dapat bayangkan aroma Italian kopi.. pastu makanan yang enak bercheese.. syorga nya dok sana esp utk penggemar cheeze & pizza!!! Kan? ;)

Izan said...

NEEZAREEF -
apa motif dia saya pun tak tau. ala macm kita la kat msia kalau raya mesti ada ketupat lemang. =)

EYA -
kalau besor cenggitu mesti sebulan pun tak abis. tol tak?

E_JA -
telur adalah mercu tanda sempena perayaan esater. =)

MY BLOG -
jgn tak tau sempena raya ni seminggu coti!!!!

Izan said...

JOYAH SEMPOI -
rasa2nya ada ayam gergaji kot dalam telur ayam tu. =)

ERIN -
erin, izan pun tak tau asal usul simbolik pada telur ayam ni. napa yek?

TNY -
betul tu, dulu kat msia tak suka minum kopi. kat italy ni petang2 selalu minum cappuccino!!!

RiEz said...

wah beshar nyer teyur nih...(bahasa afiqah)

aRa said...

Agagaga...sedap je telur kat belakang yg gedebuk besar 2...puas la nak mkn kan...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month