tag again

Aku kene tembak bertubi2 ngan tag sejak akhir2 ni. Aduh... aku ni plak mmg 'rajin' sesangat wat tag. Kalau ada tag korang yang aku tak wat tu mintak maap ler bebanyak. Tambah2 lak tag yang panjang berjela tu mmg la aku wat2 tak nampak. Padahal nama aku kene senarai. Hahahahahaha... Ampun...

Tag yang senang2 tu aku bersemangat la skit nak wat. =) Kali ni aku kene tag dengan Incik Saiful dan Hakue eryn. Kali ni aku jawab tag korang. Hakue eryn.. bertubi2 ko tembak aku ngan tag yek. Aku wat yang ni da ler. Wat syarat. Yang lelain tu kira halal la yer.. =) Jom tgk apa yang derang suh aku wat kali ni.


1.Letakkan gambar profile anda




2.Terangkan apa maksud gambar itu?

Tak de apa2 maksud pun. Atau dalam erti kata lain, tak de maknanya!!! Cuma gambo ni aku amek masa musim panas thn lepas.

3.Kenapa pilih atau letak gambar itu?

Sebabnya aku da penat mencari gambo mana nak letak. Last2 aku letak jer la yang ni. Tp Mirko kata gambo ni tak cantik. Dia suh aku tukar gambo lain cumanya aku malas nak cari gambo lain. Tunggu la bila aku rajin aku tuko la yer...

4.Tag 5 lagi blogger

Mmm... sapa la mangsa seterusnya...???


- ujicham

- fariha

-sweetdarling

- izakarmila

Jawab la yer korang kalau korang rajin. Kalau tak mau jawab pun tak pa aku paham bab aku pun kekadang tu ngelat gak tak wat tag. Hahahahahahaha

posted under , , |

10 critics say:

Erin Rashid said...

wah..sejak bile la cik ujicham tu menjadi pembaca setia blog izan nih..?
do u know her really?

neezareef said...

kalo x tgk btl2 skali pdg pic tu cam ifa raziah tauu...
cun ape

Tny said...

Ha'ah..simple je tag dia..
Errmm.. apa lagik.. tukar profile pix yang much more cun!! =D

**Sy pun dh link blog ni, nice to know you :)

atty's said...

kty pun suka tgk gambo ko tu izan..

rasp said...

sib baik senang...i will do rite away...esok kuar lah n3 nie ok...

Izan said...

ERIN -
Izan tak kenal ujicham tu personally. kenal kat blog ni jer. kawan2 blogger =)

NEEZAREEF -
hahahaha.. ifa raziah. sabo jer la

TNY -
nice to know u too...

KAKTY -
tima kasih kakty. sayang kakty. =)

RASP -
senang kan? kalau tak tag yang panjang2 tu mmg la i liat nak buat

RiEz said...

oh akan ku buat tagged ini...

sWeEtdARLinG said...

nanti aku jawab erk....!

~ujicham~ said...

baik.. tag ni cenang je.. boleh la nak buat :)

aRa said...

sib baik tak kena...yuhuuuu...tag i yg pjg itew u lom jwb yek...Agagagaga...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month