jangan marah

Nama aku banyak naik kene wat tag dr korang sume. Mintak maap bebanyak kengkawan sume. Aku tak menang tangan la nak wat tag korang wat masa ni. Sibuk packing barang, preparation banyak lagi tak buat. Nak kene pi sana pi sini, kuar bank masuk bank bayar bil, bayar saman bayar itu bayar ini. =)

Blog korang pun aku kurang tinggalkan jejak. Malam sebelum tdo baru la nak menjegah blog korang sume. Harap korang tak marah nooo.... Kalau aku free insyaallah aku update blog ni dan singgah blog korang sume.

posted under |

20 critics say:

rasp said...

no prob sis..
mesti u ke-bz-an tahap gaban tu..
iyelah nak balik lama kan
kena buat byk urusan...
bila2 kalo u free leh dating2 ek :D

atty's said...

takpe izan..kty faham..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

packg brg leklok sis....ehh2...tu nape souvenir N telupe nk masuk tuh..wakakakkaka....gurau2 jerk...

aRa said...

Signora...tak ape...i tak sabar nak jumpa u ajor...Agagagaga...Owh...i tak bercuti kuar dr Kuantan...i ade kat rumah ni hah...cuma nak bercuti dr berblog ajor..Agagaga

eya said...

btl2..setelkan ape yg ptt dulu..

Cik Pah said...

it's okay... settle awak nyer kerja dulu lebih penting.. tak pening kpala nnt kan ..

Missing Cat said...

takpe izan...kami fhm ko nak nomad tak lama lg...hehehe!!!! kemas brg elok2 ek...jgn smpi tertinggal2 brg lak...

*SiRibenMerah said...

x pe.
x kecik ati pon..
hahahaha..=P~

take care yek..

Dee said...

no problah sis!! settlekanlah apa2 yg patut..nti tertinggal lak..lagi pening..

~~ciklinn~~ said...

alahai bila tgok kucin tu terus sejuk jer hati hehehehhe

takpe bereskan jer semua keje2 tu

tipahvogue said...

daku memahami....takpe2.. *aku ler tu yg rajin bagi tag tu kan? haahaha*

achik said...

izan...achik dah lama baca izan punya blog..dari start izan buat blog lg...bestnye duk kat italy..

anemachey said...

izan...achik dah lama baca blog izan..silent reader la..dr start izan buat blog lagi...bila nak dapat baby ni??

sukahati said...

just nk bgtau sbg info - ayah sya (wan syareha) meninggal 10 april lepas.

Erin Rashid said...

izan..
awk berenti kerja terus?
sbb nk blk lama ke msia ek?
so..mmg kene berenti keje la?
takleh amik cuti tanpa gaji ke?

@xiM said...

setel kan mana mana yang lagi penting k..

take care.

Izan said...

RASP -
boleh aja.. no prob... =)

KAKTY -
bagus kakty ni. mmg memahami..

PRINCESS N -
mmg penin pale banyak barang nak angkut... huuhuuhuhuh

FARAH -
kali ni leh la jumpa lama2 skit. kan kan kan?

Izan said...

EYA -
betul2... =)

CIK PAH -
ni pun da penin pale nk susun barang ni... huhuhuhuhuh

MISSING CAT -
betul tu nomad aku pas ni...

SI RIBEN MERAH -
bagus la cenggitu. nnt da settle down sume leh bg tag lain yek. =)

Izan said...

DEE -
tq...

CIKLINN -
da agak da kucin tu leh bg ati sejuk. bab tu la letak gambo kucin tu. hehehehehhe

TIPAHVOUGE -
tu la.. hang salah sorang yang megetag aku. hehehhe.

ACHIK -
silent reader ke? saya honeymoon lagi la achik... =)

Izan said...

SOM -
innalillah....

ERIN -
erin. banyak bebenor soklan....
agency tu swasta, bukan kerajaan. so tak de coti tanpa gaji ni. tu yang benti tu.

AXIM -
tq...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month