mana satu nak pilih

Aiskrim @ gelato (dalam bahasa italy) merupakan makanan yang paling popular bila tibanya musim panas. Tambahan pula italian ice-cream mmg famous diseluruh dunia. Kalau masuk kedai aiskrim kat sini udah tak tau perisa mana nak pilih, Macam2 ada. Jom tgk camana derang wat icecream ni.





posted under |

15 critics say:

aRa said...

Ish²...teringin mkn baskin robin terus...tapi mahai la...Agagaga...

RiEz said...

perghhh sedap...ase lama aku tak makan eskrem nih....eh ghost season 2 kembali!!

bspotgurl said...

I loveeee italian ice-cream nih.. nak nak vanilla ice cream..terasa sedappp jer...

||alis|| said...

mak... meleleh, dah nak menitik luq den nih haa.. bha ha ha..

rasp said...

a'ah sis, panas2 layan aiskrim mmg sedapkan...

Dee said...

gelato ni slalu tgk kat shopping complex..lum try lagi..sedap eh? kalo baskin robbins ngan haagen daz selalu...tambah2 lagi sy keje kat BR tu lama..part time masa study dulu..

e_ja said...

sedapnya tgk aiskrim2 tuh..tpt akak pun tgh panas ni..meleleh tgk..hehehe..

lily lotus said...

blurp! alhamdulillah...dah kenyang tgk

Izan said...

FARAH -
aiskrim kat msia mmg mahal la pastu kekadang tu tak sedap sgt pun. =)

FARIHA -
ghost season 2. harus aku nengok ni

BGPOTGURL -
betul tu. bukan vanilla jer yang sedap. sume pun sedap.. =)

ALIS -
cepat2 amek tisu ni....lap mulut. =)

Izan said...

RASP -
betul tu sis. sedap hingga nak lagi. heheheh

DEE -
baskin robin saya tak pernah try lg tp haagen daz tu saya tak suka sgt arr... ntah cam tak best sgt. demand la plak... =)

EJA -
saya yang post ni pun meleleh gak tgk. hehheheheh

LILY -
alhamdulillah....

pudding pie said...

wah, mkn ice-cream time skrg bestnyer..
lama tak makan ice-cream..
syok!

~ Lady ell ~ said...

amboi..bnyk nyer eskrem..mmg la susah nk pilih...

Izan said...

PUDDING PIE -
akak kat sini boleh katakan setiap minggu mkn aiskrim. =)

LADYELL -
tu la pasal. rambang mata bila masuk kedai aiskrim kat sini.

@xiM said...

nak gelato at venetian tu boleh??nyummmm...

Lily.Lulu said...

wooooooooooooooooo
sedapnyaa kalau dpt makan ice cream sekarang ni

nyamm !!!

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month