pasqua

sila abaikan video yang ckp bahasa italy ni. =) Tgk gambo jer ok.

Easter atau dalam bahasa italynya Pasqua mmg la hari memberi dan mendapat adiah coklat. Aku plak mmg hantu coklat. Tp tak leh makan coklat banyak2 sgt. Sebabnya aku ada migrain. Kalau terlebih dos makan coklat mmg la penin pale. Tu pun arini da sakit pale bab semalam termakan coklat banyak sgt =)

Jom kita tgk video ni. Camana derang wat coklat sempena hari easter ni. Macam2 bentuk coklat ada. Sungguh kreatif. Tu yang kekadang nak mkan pun sayang =)


posted under , |

13 critics say:

lily lotus said...

ooo gitu...baru taulah beb :D tq for sharing!

tipahvogue said...

sedap dowwwwwwww tgk coklat2 tu!! kalo balik mesia nanti, jgn lupo kasik sobiniyer coklat santek2 gitu kat aku ek? :p *dengan tak malunya*

Erin Rashid said...

hari tu tgk tv3
at the end of the programme ada tnjuk org barat buat coklat sempena easter
siap kaco2 dlm tong besar
sekali nmpk sudip dh jatuh dlm tuh daaa
pastuh still keep kaco
apa daaa..

neezareef said...

sanggup eh diorg wat

to erin rashid
sy pn npk gak...dia teruskan mengacau wpn senduk dh jatuh..kekekeke

~~ciklinn~~ said...

syonyer dikk.... leh mkn coklat byk2.... akak pun pernah tgok kat TV pasal coklat yg mcm2 rupa tu.... comell.... dan cantikk..

Dee said...

menariknyer..thx for sharing the info..

||alis|| said...

hi izan, kiter follower awk yg ke-52, dah habis dah baca semua n3 awak, 1hari 1mlm, best2 citer dia. kipidap oke, heehee...

Tny said...

Owh.. patut lah jadik bentuk cmtu.. rupanya mould / acuan pun dh besar!!! Pandai kan dieorang nk deco8 coklat telur tu.. chewaahh.. bervitamin.. :p~~

atty's said...

baru kini ku tau..tq izan..for sharing ..

Izan said...

LILY -
sharing is caring =)

TIPAHVOGUE -
jenuh aku nak mengangkut coklat yang beso gedabak tu. =)

ERIN -
wa.. erin ni bgus la. walaupun jauh tp tetap setia ngan tv3.

NEEZAREEF -
yeke? nak cari la video tu nak nengok gak...

Izan said...

CIKLINN -
mmg syok. tiap kali kuar mesti 'terbeli' coklat. hehehehehe

DEE -
tq dear...

ALIS -
thanks alis... rajin2 la singgah lg yek =)

TNY -
derang mmg kreatif =)

KAKTY -
u r welcome.. =)

*SiRibenMerah said...

wahhhhhh.. menareks... Ester mmg best kann.. mcm2 mende2 unik ada time neh =P~

aRa said...

Erin...i pong nampak itew sudu jatuh...gigih dia concentrate kan...Agagagaga...Easter kat Sabah and Sarawak la meriah tul...kat semenanjung tak berapa sgt...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month