pengumuman

Kepada sume kawan2 dan bloggers2, aku ada pengumuman yang nak diumumkan... Seperti mana yang korang sume tahu 8 march lepas genap la setahun perkahwinan antara aku ngan Mirko. Memandangkan tahun lepas parents aku sume ada kat sini dan derang baru je balik Msia ujung tahun lepas, majlis kenduri aku kat Msia masih belum lagi berlangsung.

Dengan itu majlis perkahwinan aku akan dilangsungkan di Msia pada 6 JUNE nnt. Seperti mana yang aku pernah bgtau sebelum ni kemungkinan besar kenduri aku akan dibuat di KL kerana family aku bermastautin di sana sekarang. Namun begitu, memandangkan aku org sejati Perak atau lebih tepat lagi org Sitiawan, maka majlis akan berlangsung di Sitiawan di rumah aku. Lgpun sedara mara aku ramai kat Bagan Serai, Parit Buntar, Taiping ngan Penang. Kalu wat kat KL jauh sgt derang nak turun nnt. Kawan2 skolah aku mesti tau kan rumah aku kat mana. Kepada yang tak tau nnt aku bgtau alamat umah aku yek. Jemput2 la datang. Kepada sapa yang nak kene amek cuti tu amek cuti siap2 tau. =)


Untuk pengetahuan sume insyaallah kitorang akan wat majlis secara kecil2an jer. Maklum la ramai yang mulut tempayan di luar sana... Ramai jer yang da ready nak mengata macam2 kat aku. Kepada yang berkenaan sila jgn hadirkan diri pada majlis aku itu. OK. Buat meyemak jer kan. Lg satu buat sakit ati aku jer bila tgk muka korang. =) Sapa kah org itu? Aku pun tak tahu. Hanya org berkenaan jer yang tahu.


Meh nak promote skit gambar yang da basi ni... Layan jer la yek.. Semoga terhibur =)


video

posted under , |

32 critics say:

Ms AiReEn MoHd said...

pueh aku lekap telingga nak dengo ko ckp italy kat video kawin tuh zan...yang aku dengor ko gelak jer....ckp sikit aku nak dengor...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

so kt KL x de laa ekk..?? sis..u r so sweet wit dat dress laa....

RiEz said...

huhuh ramai suke 6/6/09 nih hikhikhk

RiEz said...

Kepada sapa yang nak kene amek cuti tu amek cuti siap2 tau. =)

ha statement nih aku ase macam dituju khas juga buat aku nih...hahaha adeiii...

~Iza~ said...

uhuhuhuhu..6 jun tak dapatlah aku join..aku udah balik dah ke sini..

takpe, nnt kita jumpa awal sikit..leh ler meraikan pengantin ni..

Tapi aku salutelah hang..body maintain jer..dari zaman sekolah sampai sekarang..kalau aku lepas setahun kawen, body dah mcm org anak 4..kikikkiki..

Tny said...

Alaa.. kjap je vdeo tu.. teasing sungguh... :P YEaa.. tp x paham apa dieorg ckp :D

Semoga korang sentiasa bahagia & berkekalan =)

tipahvogue said...

sedara mara ko bersepah lagi kat tepeng?? tang mana tu weih???

||alis|| said...

terasa nak pi, dijemput sekali ke? hihi..

izan, kiter perasan ade komen kiter yg tak approve from previous2 n3. ada prob dari pihak saya ker? matikk laa aku kejap kiter-saya-aku, hihi~

Joyah Sempoi said...

jeles...jeles...nak p jugak tp dalam mimpi je la gamaknya...apepun, tahniah izan (masih belum terlambat)..

pedulik la ngan orang, bukan depa bg kita duit buat majlis pun..hehehe...

Izan said...

HAKUE ERYN -
weh, mesti ko salah dengo tu. mana ada aku gelak. tu suara org lain la yang gelak. tunggu aku blk nnt aku speaking ngan ko yek. =)

PRINCESS N -
kat KL tak dak la, jom pi sitiawan. thanks N. nnt jgn lupa tunjuk gambar tunang ok. =)

FARIHA -
tarikh tu mak aku yang pilih. cuti skolah senang sume sedara nak turun.

IZA -
maintain2 jugak tp sejak dok italy ni 6 kilo aku naik ko. hahahahahahah

Izan said...

TNY -
kejap2 da la kan. segan ar nak tunjuk lama2. hahahahahah

TIPAHVOGUE -
sedara mara aku mmg banyak bersepah kat tepeng tu. kawasan yang selalu ada pasar malam kat situ. nama apa ntah aku pun tak ingt. pastu merata2 la kat seluruh tepeng tu. hahahahahah. ntah2 ko sedara bau2 durian aku kot. hahahahahah

ALIS -
sume org dijemput. jgn malu2
pasal komen tu tak tau lak saya. sume komen saya dah approve. tak de plak pilih2 kasih ni. =)

JOYAHSEMPOI -
thanks... tak per kalau ada rezeki mana tau leh jumpa kat italy satu hari nnt kan.

RiEz said...

hahaha baiklah..aku pon pk2 aku harus turun itu...

Izan said...

FARIHA -
weh, kalau tak mau dtg pun tak kisah. tak de sapa yang memaksa.

@xiM said...

nak join jugak nak join jugak..

saya di jemput ker tak?

da dekat ni penang ngan sitiawan..

Izan said...

AXIM -
semua bloggers dijemput. nnt leh la hang jd photografer. hahahahahha =)

tipahvogue said...

hahaha..sedara bau2 deghoyan ye izan?? tapi aku tak pernah plak dgr ada sedara aku jadik warganegara itali nun!! sah2 ko mukan sedara aku nih! ahakssssssssss.....err..tapi sedara islam ja la kot!

aRa said...

Yahuuuu...best ni...rumah u i masih ingat lagi kot...Alamat mmg ade...kena turun ni...nnt i habaq my parent...agagagaga

aRa said...

Baru tertengok video...abis kena baling ngan mungga...Agagagaga...gaun hang mmg malatop...jeles woooo

Erin Rashid said...

insyaAllah erin nk dtg nyer! tapi nnt reconfirm semula samada buat kt perak atau kl atau 2-2. heheheh...

Dee said...

izan..selamat pengantin barulah lg skali..wah..mesti meriah sanding kat sini..ko bg mirko pakai baju songket.kahkahkah..mesti ensem..menjeleslah org2 yg mengata ko tu..

bspotgurl said...

Izan, bestlah dapat bersanding lagiiii.. meriah meriah... Tahniah yea..hheheh

Maswani said...

wow..cantiknya baju pengantin awak...jeles nengoknya..hehe..

neezareef said...

cantik nya wed dress izan
mcm bidadari uuu..
siyes lawoo

lily lotus said...

ape kata ko buat kat dedua tmpt...sitiawan n kl...hiksss :P
apepun kalau takde halangan kita jumpa yer!

sukahati said...

awat ko tak pegang tgn laki ko lam video tuh?? malu2 kuch ek? ;p

6/6? byk sgt kenduri time tuh....kalo aku balik ipoh...insyaallah beb...eh..ko ajak aku ker :P

aRa said...

Eh Signora...hang nnt kai gaun gak ke??? Agagaga...ke hang kai baju pengantin tradisi kita ni...terbayang mirko kepanasan...Agagaga...ur in-laws dtg gak ke??? anyway...esk dah nak balik Msia...I doakan selamat la hendaknya smpi di tanah air...

senoritaviolet said...

insya-Allah, tak leh nak confirm. Yerla, time2 aku dh nak meletup or maybe tgh pantang. Tp walau ape2 pon, aku tatap mendoakan kebahagiaan ko... uhuhuhuh... anyway, ni mesti dh terbang dh ni or maybe dh smpi mesia kot.. heheheh...

atty's said...

salam izan..alor..
kalo dkt kl..mesti kty pegi..leh jumpa..

apa2 pun kty doakan yg terbaik buat izan..dulikan kata orrg ye..

lawa izan..ngn dress tuh

Ma'am_Chelsea said...

Hye Izan....

Moga majlis nnt bjalan lancar & diberkati..

Jgn lupe update pics nnt k!!

Saye tungguuuuuuuuuuuuuuu!!

~ujicham~ said...

erk.. jelajah KL takde ke?

Signorina Syima said...

weh... aku tersenarai sebagai penyebok ke??

kalau aku antara kawan ko yg baik.. aku akan cuba menghadiri majlis ko itu...

ada dress code ke??

Me, Mrs Taj said...

mulut org mn blh ditutup sis..juz be u and be happy with ur life now!

jemput me tak? hehehe tp jauh sgt tu..klu KL blh singgah..

ur wed dress tu sooooo canteq!

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month